Milyen filmek/sorozatok voltak rátok nagy hatással?
Ja és:
MAd Max: Fury Road - kétszer néztem meg a moziban, azóta meg vagy 3-4 alkalommal DVD-n.
Sorozatok: Hannibál, Stranger things
Filmek: Csillagok között, Doktor Parnasuss és a képzelet birodalma, Amerikai szépség, Birdman, Szoba, Ópium: Egy elmebetegnő naplója, Holdfény királyság, Tétova tinédzserek, A nő, Szégyentelen
Sorozatok
amiket sokszor néztem végig: már megint malcolm, avatár (aang), south park
amiket csak egyszer és nem érzem jelenleg hogy nagyon kéne megint (nem azért mert nem volt elég jó, csak más, akarom hagyni ülepedni több évig) star trek voyager, breaking bad, orange is the new black
Filmek
amiket sokszor láttam: gyalog galopp, star wars, brian élete, macskajaj, top secret, fehér leander
amiket egyszer mert jegelősek vagy még nem volt időm, hangulatom újranézni: rekviem egy álomért
Azt hozzá tenném hogy ezeken kívül rengeteg filmet és sorozatot szeretek, vagy láttam többször, de mégse érzem hogy annyiban hozzátettek ahhoz hogy milyen vagyok én vagy nagyon elgondolkodtattak.
Lost, bármikor, bármennyiszer újra tudnám nézni
Ahogy az egyik színész (Terry O'Quinn) mondta róla, "a látásmódom gyökeresen megváltozott"
Film: Hatodik érzék
sorozat:
MASH 4077
Az elveszett szoba
film:
Holt költők társasága
Huncutka
ET
Sorozat:
True Detective
Black Donnellys
Film:
A földlakó
Ponyva regény
La Haine
A föld Sója
Bronson
Dogville
Sorozat:
Charmed, Hex (darkos), Sherlock, Skins UK 1-2
Film:
Rengeteg van, szinte csak olyanokat nézek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!