Valaki segítene a TENET végét értelmezni?
Természetesen SPOILERES.
Odáig megvan a sztori, hogy az inverz kék csapat megy először a hipocentrumhoz, és az ő megfigyeléseik alapján megy a piros csapat és különítmény, ugye. Na most az inverz Neil menet közben használja a fordítót, mivel látja, hogy Volkov csapdát állít a Protaginstnak és Ivesnak, és segíteni akar, ugye először autóval dudál nekik, de nem figyelnek.
Na és innen homály. Bemegy a bunkerba miután látta azt beomlani, amit már eleve nem értek, de aztán mikor is lövik fejbe? Hogy kerül a rácsok mögé? Közben invertál Volkov is, ááhh. Totál zsákutca az agyam. Pedig egészen Neil invertálásig tök jól tudtam követni a sztorit.
HEEELP
Igen, egész éjszaka kattogtam rajta és megvilágosultam, de köszönöm, hogy leírtad, erre gondoltam végül én is.
Olyan hülyének érzem magam, mert egész idáig rendben volt, de itt kissé belezavarodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!