Szerintetek melyek a 90-es évek legjobb sorozatai?
Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 14:02
11/23 anonim válasza:
"Walker, a texasi kopó" a mesterrel, akit csak Lee papa tudott megverni.
12/23 anonim válasza:
11: Nekem az inkább a guilty pleasure kategória. :)
13/23 anonim válasza:
Igen, annyira sz*r, hogy már jó.
14/23 anonim válasza:
Nem vagyok oda a sorozatokért, de a Twin Peaks teljesen magával ragadott, már csak pótolni kéne a Fire Walk with Me c. filmet és a 3. évadot. :D
15/23 anonim válasza:
14: Ha rám hallgatsz, a Fire Walk With Me-ből a 3 és fél órás rajongói bővített változatot nézed.
16/23 anonim válasza:
Sliders
X-akták
Vészhelyzet (pedig nem is szeretem az ilyen sorozatokat)
Miért éppen Alaszka?
Neve: Senki
Xena (nekem jobban tetszett, mint a Herkules)
Hegylakó
Mágusok
A jövőből jött lány
17/23 anonim válasza:
A felsoroltak mellett még említésre méltóak:
A varázslatos iskolabusz (1994-1997)
Berserk (1997–1998)
The Sopranos (1999–2007)
Rémrendes
Dexter's Laboratory (1996–2003)
Southpark (1997-)
Daria (1997–2001)
Buffy, a vámpírok réme (1997-2003)
Bűbájos boszorkák (1998-2006)
18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, (részletesebb) indoklásoknak is örülnék, hogy kinek miért ez meg az a kedvence.
2020. dec. 17. 15:47
19/23 anonim válasza:
Miért A maffiózók / Sporanos sorozat az egyik kedvencem a 90es évekből?
Amellett, hogy bemutatta egy bűnszervezet lehetséges működését és a maffia tisztelet erejét számos ember között népszerűsítette a pszichológiát.
(köszi a lepontozást)
20/23 anonim válasza:
A varázslatos iskolabusz nagy kedvencem 90es évekből, mert a természet tudományt játékosan, pontosan és érthető mutatja be 10 éves kortól felfelé bárkinek. Másik kedvencem a Volt egyszer az élet című sorozat, ami hasonlóan volt felépítve. Ott is egy ismeretterjesztés volt játékosan. Magyar megfelelője a Kedvenc Kísérleteim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!