Szerintetek valaha fogják majd adni a The Owl House című Disney sorozatot Magyarországon a benne lévő queer karakter miatt?
Az ugye már canon hogy legalább egy queer karakter jelen van a sorozatban. Én mivel imádtam a Shera and the Princesses of Power című sorozatot a Dreamworks-től amibe ugye szinte kizárólag queer karakterek körül történnek az események rátaláltam erre a sorozatra is. Nagyon új, még egy éve sincs hogy leadták az első részét, de már nagyon le van támadva a magyar cikkek által. Mert ugye bár "átneveli" a hetero gyerekeket, megakadályozza az egészséges fejlődésüket.... Mind tudjuk hogy ez hülyeség, és teljesen lehetetlen... Illetve az mondjuk nem befolyásolta a gyerekeket az egészséges fejlődésben hogy a 2007-es Mézengúzban a nő meg a MéHeCsKe randiztak....
Illetve a ugyan a Korra legendáját leadták a Nickelodeonon de arról csak később derült ki hogy Korra és Asami bizony hivatalosan is barátnők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!