Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miraculous London - szerintete...

Miraculous London - szerintetek mit kívánt Lila?

Figyelt kérdés
jan. 21. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Thomas azt írta Twitteren egy rajongó kérdésére, hogy Lilának egy nagyon egyszerű kívánsága volt. És azt is hogy a sorozat rávilágított már mit akar elérni, csak a nézők nem vették észre.

Szóval én a rendelkezésre álló infók alapján úgy gondolom hogy vagy szimplán helyet akar cserélni Marinette-tel, vagy azt akarja hogy leáldozzon Katicának. Mindenesetre én úgy szűrtem le hogy Lilának nincs olyan markáns indoka mint Gabrielnek volt, ő egyszerűen csak gonosz és gyerekes.

jan. 25. 22:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Én is ilyesmit hallottam, és rögtön az ugrott be, hogy talán Adrienhez van köze.

Marinette-tel miért akarna helyet cserélni?

Amúgy a másik általad írt lehetőségbem látom a logikát, de ezzel miért okozta volna a világ végét? Engem ez érdekel

jan. 26. 10:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgyhogy igazából nem tudom hova tenni a dolgot
jan. 26. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért az idősík egy elég kényes dolog.

Képzelj el egy láncot, ha a közepéből kiveszel egy láncszemet akkor minden ami alatta van lezuhan. Nem tudhatnánk pontosan hogyan, de Katica nem létezése valahogy így befolyásolhatná a világot.

Gondolj bele, hogy amikor a Stoneheart részben Gabriel annak reményében akumatizálta Ivant hogy felbukkan Katica, senki nincs aki megállítsa őt. Ott garázdálkodik Párizsban ki tudja meddig, mert ebben az alternatív Univerzumban Halálfej várna egy jódarabig mielőtt reményvesztettségből visszaveszi az akumát. Aztán mondjuk Macska ereje elszabadul, és bumm vége is mindennek.

Biztos nem ez történt azon az idősíkon ahol Lila kívánt, csak példának mondtam hogy valahogy így nézhet ki az egész.

jan. 26. 12:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem amúgy mindig az volt a meglátásom hogy Lila igazából irigy Marinette-re. Persze a sorozat nem említ ilyet úgyhogy ez egyáltalán nem evidens.

De ha megvizsgáljuk a dolgot, Lila folyamatosan bujkál, álcákat vesz fel, ő mindenki és senki egyszerre. Nincs személyisége. Nincs se egy otthona, se egy anyja, se igazi barátai és gyakorlatilag senki nem ismeri.

Ez nyilvánvalóan egy kényszerhelyzet, pszichológiailag nagyon megterhelő és fájdalmas így élni. Identitás nélkül. Bármi miatt is kell így viselkednie, vérszemet kaphatott Marinette miatt.

Marinette-et mindenki szereti, stabil és szerető családja van, tehetséges és az elbeszélések szerint a sorozatban még kifejezetten szép is.

Nekem mindig is fura volt hogy Lila miért annyira megszállottja Marinette-nek, miért akarja úgy tönkretenni? Holott Marinette egészen az 5. évad végéig soha semmi rosszat nem tett vele. Csak annyi volt a "bűne", a tudtára ahogy nem veszi be a kamuit.

Szerintem csak kiszúrta hogy Marinette-nek mindene megvan ami neki nincs, ezért szimplán az ő életét akarja.

jan. 26. 13:02
 6/6 A kérdező kommentje:

#4 oh, valamiért reflexből úgy gondoltam, maga a kívánság lenne végzetes hatású, és nem annak következményei, így már kissé tisztább a kép

#5 ilyesmin én is gondolkoztam már, csak azt hittem, valami biztos is kiderült a sorozatból/közleményekből, amire nem tudok

De egyébként amilyen szinten ő műveli ezt a "mindenki és senki" dolgot, nem hiszem hogy ez csak egy ösztönös reakció lenne a részéről, szerintem ez szimplán csak döntés kérdése volt az ő részéről, és nincs pszichológiai háttere

Aztán meglátjuk.. Sokat lehet kezdeni a karakterével, kíváncsi vagyok, mi lesz a vége

jan. 26. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!