Miraculous Katicabogár és Feketemacska London speciálról van valami magyar infó?
Figyelt kérdés
Mióta október 5.-én kijött a London film azóta próbálok valamit találni róla, de mintha mindenki, aki eddig foglalkozott az új infókkal, meg spekulációkat gyártott, eltűnt, mintha mindenki felszívódott volna. A disney csatornákon sincs semmi információ. Valaki hallott valamit róla magyar vonatkozásban, esetleg felirat, vagy szinkron van a filmhez?okt. 21. 17:43
1/2 anonim válasza:
Misixmulti (Misiculous) weboldalán fent van magyar felirattal a Londoni különkiadás és az időzítő, hogy most, hó végén fogja majd közvetíteni a Disney November 30.-án 10:25-kor. Addig is még sok idő van.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Közben ezt én is megtaláltam. Azért fura, hogy korábban nem volt ennyire nehéz infót találni róla.
nov. 5. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!