Melyik a legijesztőbb horror film, amit eddig láttál?
Mivel én nem vagyok horror parti :)
Én már a Pennywise bohócos filmtől is tudok parázni:D
Az Ómen , bár nekem csak az első rész van meg de azt nagyon ajánlom mindenkinek. Igazi klasszikus, nagyon jó a rendezés, Gregory Peck a főszereplő, no meg az a gyerek...
Másik ami még megvan a Sziklák szeme, na az még ami úgy ahogy tetszett, bár nem vagyok horror fan. Ebből van két rész is, a másik már nem olyan jó úgy emlékszem.
A félelmet, borzongást szerintem legjobban a pszichothrillek pszichohorrorok keltik. Önmagában a gusztustalanság vagy a nyílt szadizmus nem feltétlen vált ki konkrétan félelmet, inkább viszolygást, viszont ahol vér nélkül tudják elérni a rettegést, mert olyan atmoszférája van a filmnek, na az már szerintem valami (Rosmary's baby, Hitchcock filmek stb).
A Blackmirror egyik része nagyon megfogott, a robotkutya amiben a nőt üldözi, egy valóra vált futurisztikus rémálom. Vagy az Eden lake naturalista kegyetlensége, mindenki tudja, hogy ilyen primitív emberek sajnos mindenhol élnek, gondoljunk a Londoni késelésekre.
Viszont a fűrész, Halálos kitérő, Motel, Groteszk,stb. nem az én műfajom, nem élvezem az ilyen jellegű filmeket pedig kifejezetten szeretem a horrort thrillereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!