Szerintetek melyik a legijesztőbb stranger things évad?
Figyelt kérdés
Elvileg ez egy horror sorozat de szerintem teljesen türhetően volt ijesztő. Szerintetek az első a masodik vagy a harmadik eves volt a legijesztőbb?
Indokoljatok meg!
2020. szept. 13. 20:16
A kérdező szavazást indított:
Első évad
Második évad
Harmadik évad
30 szavazat
1/3 anonim válasza:
Nekem az első.
Azt sem mondanám ijesztőnek de ha választani kell akkor első.
Szerintem azért mert akkor még nem tudtam mi jöhet és talán nagyon nagyon kicsit ijesztő volt amikor a falból kijött a demogorgon.
A többi évadból nem jut eszembe példa,hogy kicsit is para lett volna.:D
2/3 anonim válasza:
A harmadik. Abból is az a rész (nekem) amikor Nancyt és Jonathant üldözik a kórházban a ,,nyúzottak’’
3/3 anonim válasza:
Szerintem mindegyik évadban van ilyesztő rész!!!de szerintem itt nem lehet választani, mert ha megnézed az első évadot, akkor úgymond megszokjuk a furcsa lényeket és azután nem nagyon érhet meglepődéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!