Melyik a legijesztőbb jelenet a Harry Potter filmekben szerintetek?
Figyelt kérdés
Nekem az, amikor a Halál Ereklyèi 2 ben, a Kings Crosson Harry meglátja azt a kis f*st a pad alatt2019. nov. 10. 21:22
1/12 anonim válasza:
Én még kiskoromban féltem attól a jelenettől amikor Lupin átváltozik. Most már egyik jelenet se ijeszt meg annyira.
2/12 anonim válasza:
Fu attól én is kivoltam. Nem is ijesztő volt, inkább zavarba ejtő meg kínos. Meg undorító. :D
3/12 A kérdező kommentje:
Én a attól a kis izétől még most is félek egy kicsit
Amugy az milyen állat?
2019. nov. 11. 06:21
4/12 Réniá válasza:
Számomra az amikor Voldemort az üstben újra testet ölt, ezt kiskoromban nagyon félelmetesnek találtam, emlékszem még rémálmaim is voltak tőle. De az is egy félelmetes, és kissé undorító rész, amit te írtál kérdező.
5/12 anonim válasza:
A King's crosson az nem állat hanem Voldemort :D
6/12 A kérdező kommentje:
Ja😂😂😂
Már nagyon rég láttam a filmeket, de ez a jelenet megmaradt
Amúgy egyik osztalytársam szerint cuki, ez a háttérképe
2019. nov. 12. 16:31
7/12 anonim válasza:
Az osztálytársad háttérképével kapcsolatban röviden a véleményem:
Fúj b*zeg!!! Cuki a francokat xd
8/12 anonim válasza:
Amúgy ő tette fel ezt a kérdést?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__10173045..
9/12 anonim válasza:
Nekem a harmadik részből, mikor Harry, Pettigrewt keresi egyik éjjel a kastélyban és a térképen látja, hogy pont egymás felé haladnak a folyosón.
Gyerekként mikor először néztük a nővéremmel, nagyon becsokiztunk attól a résztől. Gyerekfilmhez képest az szerintem elég pszicho-horroros jelenet.
10/12 anonim válasza:
En kiskoromban mindig attol voltam besz*rva, amikor a a baziliszkusz suttogo hangjat hallgatta Harry es kovette is. Fhu, az a mai napig a hidegrazast hozza ram. Ameg kisgyerek voltam, sokaig nem tudtam aludni sem tole, fejemre huztam a takarot es nem nyitottam ki a szemem 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!