Melyik volt számodra a legijesztőbb horror/thriller film?
A piranha 3dd
De a progidy a kedvencem
The thing (1982)
The descent
Dawn of dead (2004)
30 days of night
Szerintem ezek a legijesztőbb, leghangulatosabb filmek.
Régebben A mélytengeri szörnyetegtől is féltem (Deepstar six), de mai szemmel már nem annyira, abban szerintem a tengeri skorpió nem öregedett annyira jól a korral. De az ötlet miatt tetszik még ma is. Mindenesetre az a film tényleg megérdemelne egy rebootot.
Gyerekkoromban a Jelektől rettegtem. Mai napig félek az idegenektől, ufóktól:D
De már annyiszor láttam a filmet, hogy immunis lettem rá. Túlságosan kiismertem.
Negyedik típusú találkozásoktól szintúgy féltem. De már rég láttam azt is.
Viszont amitől mostanában nagyon kellemetlenül éreztem magam és meg is ijedtem, az az Örökség. Mesteri film. Zsigeri élmény.
De a Péntek 13 első két része is a frászt tudja hozni az emberre, ugyanis rendkívül jól átélhető a hangulat, nagyon jó a film atmoszféra teremtésben. A beleélés miatt pedig méginkább ütni fognak az egyébként is jól megkomponált jumpscarek. Szigorúan fülhallgatóval vagy fejhallgatóval nézendő!:D
A VHS filmekben is voltak jó szegmensek.
Kairo című japán horrornál pedig igaz, hogy csak egyetlen jelenettől paráztam. De ott a hangeffektek/zene és a jelenetek dinamikája miatt azt hittem összeesek a tévé előtt :D
Valamint az Unfriended, a hétköznapisága miatt.
Ezeken kívül számtalan horrort titulálnék kiválónak, de félelmet csak ezek alatt éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!