Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Scream 5, akik már várják, ez...

Scream 5, akik már várják, ez jó ötlet a készítőktől vagy már sok? (családtag felbukkanás, spoiler)

Figyelt kérdés

Szóval leleplezték a neveket és az egyik főszereplő lány neve Sam Carpenter.

Carpenter ---> John Carpenter, horror rendező

Sam ---> Sam Loomis (Halloween karakter)

Billy Loomis, az első Sikoly gyilkosa szintén Sam Loomis után volt elnevezve.

A kiszivárgott infók szerint a főhős, az új-Sidney Billy Loomis lánya lesz, Sam. Amit most ez a név kb. megerősít, hiszen ha összerakjuk Billy vezetéknevét a lány keresztnevével, akkor megkapjuk a híres Halloween karakter nevét.

Én most már félek, hogy a többi leak is igaz. Bár vannak benne csavaros ötletek, de ez most nagyon hasonlít a Scream sorozat első évadára, ahol az előző sorozatgyilkos lánya tér vissza. (Ráadásul itt is van egy féltestvére, Tara Carpenter.)

Billy lánya lesz Sam vagy esetleg egy másik rokona?

2020. nov. 12. 18:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Aranyosak :)

Háttérben az nem Stu kérója?

2020. nov. 19. 16:54
 12/16 A kérdező kommentje:
De, úgy néz ki, mint az ő háza. A ruha pedig, amit a háttérben visel valaki olyan, mint amit Steven Orth hordott a halálakor. Tuti, hogy direkt van így beállítva.
2020. nov. 19. 20:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyébként szabad kicsit kérdeznem? Pl. hogy mennyi idősen ismerkedtél meg a szériával, mi fogott meg benne ennyire? :D én az első résszel vesztettem el mondhatni a horror szűzességem 10 évesen, aztán random boltokban sorban bukkantam rá a többi epizódra szerencsére sorjában :D
2020. nov. 21. 22:40
 14/16 A kérdező kommentje:

Talán 7 éves voltam és nekem is ez volt az első horrorfilmem. A tévében ment és ébren maradtam megnézni. Valamiért nagyon megfogott a történet és sokat izgultam rajta. Nehezen szereztem be őket aztán dvd-én, de szerencsére minden rész meglett. A Sikoly 4. részét már a moziban volt szerencsém látni. :D

Egy ideig rengeteg horrorfilmet is megnéztem, de mostanában egyre kevésbé van kedvem akármilyen filmet is nézni. Néhány kivétel a már régi kedvenceim és folytatásaik. Ilyen a Sikoly5 is. :)

2020. nov. 22. 17:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát nekünk megvolt az első, baromira lekötött nagyon jók voltak a szereplők a helyszín, a végkifejlett.. aztán a 2. részt egy random Coop ABC-ben találtam meg és könyörögtem ki, volt öröm :D a 3. részt a Lidl.ben találtam meg papírtokosan 299ft-ért és ezt is ki sírtam.. a 4. részt már magamnak vásároltam a Tescoban, de előtte már láttam az interneten, és a kicsit gyengébb 3. rész után nagyon üdítő szórakozás volt :) sajnálom hogy 10 - 10 éveket kell várni, mert alapvetően termelt azért szépen a 4. is, és és 3 évente símán eltudtam volna képzelni egy következő részt.. Egyébként épp minap láttam valami concept előzetest, ahol a megégett arcu Stu ült egy autóban, amúgy ez nem is lenne rossz ötlet, símán eltudnám képzelni hogy hatalmas sérülésekkel egy nagyobb kóma után felépült a tag, végülis ez a franchise alapból elrugaszkodik a valóságtól
2020. nov. 22. 18:54
 16/16 A kérdező kommentje:

Azt hiszem azért kellett ennyit várni, mert ugye egyrészt Wes megbetegedett és nem tudták megvalósítani az új Sikoly trilógiát Kevinnel, másrészt elkezdődött a Harvey Weinstein és dimension film balhé a szexuális zaklatások miatt, a Sikoly jogai pedig kérdésesek voltak.

A lényeg, hogy most már jogilag tiszta minden, így ha ez sikeres lesz, akkor szerintem nem kell majd sokat várni a következőre.

Ez a Stu dolog ha jól tudom az eredeti Sikoly 3 forgatókönyv. Az eredetiben Stu még élt volna és börtönben ül és onnan irányít egy Ghostface szektát, akik brutális gyilkosságokat követnek el. Ez volt Kevin és Wes eredeti terve, tehát a Ghostface-szekta, viszont ebben az időben Amerikában tényleg elkezdődött valami hasonló gyilkosságsorozat, így a stúdió vétózta a forgatókönyvet, először Kevin írta át, akkor írta bele Romant és Angelinát (az új Sidney) mint gyilkosakat, később ezt az ötletet is dobták és aztán azzal a Kruger forgatókönyvvel dolgoztak, amiben csak Roman a gyilkos.

De később Kevin ötlete, hogy az "új Sidney" legyen a gyilkos megvalósul Jillel a Sikoly 4-ben.

Bár a stúdió akkor is állítólag nagyon szabotálta a filmet, az a film is egy kicsit másképpen alakult volna, ha nincs a dimension films. Rengeteg jelenetet megváltoztattak vagy kidobattak velük, de szerintem csonkítottak a forgatókönyvön is.

Mivel új trilógiában gondolkodtak, már voltak terveik az 5. és 6. részre, de ezek szerintem már nem fognak megvalósulni. Nyilván megtörténtnek veszik, hiszen karakterek is visszatérnek a 4. filmből, de nem a régi tervek nyomán haladnak.

Ez szerintem érvényes a Stu dologra is, ugyanis Kevin ezt az ötletét megvalósította a Gyilkos hajsza/The Following sorozatában. Nem hiszem, hogy előszedik.

Amúgy a Stu dolog és a Ghostface-szekta nekem is tetszett volna, az egésznek van egy olyan Hannibal Lecter a börtönből manipulál érzete és tényleg vérfrissítés. Ha ez lett volna a 3. rész, akkor valószínű az egyik legjobb horrorsorozatról beszélnénk, ami tényleg szinte hiba nélküli, de sajna nem így történt.

2020. nov. 22. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!