Scream 5, akik már várják, ez jó ötlet a készítőktől vagy már sok? (családtag felbukkanás, spoiler)
Szóval leleplezték a neveket és az egyik főszereplő lány neve Sam Carpenter.
Carpenter ---> John Carpenter, horror rendező
Sam ---> Sam Loomis (Halloween karakter)
Billy Loomis, az első Sikoly gyilkosa szintén Sam Loomis után volt elnevezve.
A kiszivárgott infók szerint a főhős, az új-Sidney Billy Loomis lánya lesz, Sam. Amit most ez a név kb. megerősít, hiszen ha összerakjuk Billy vezetéknevét a lány keresztnevével, akkor megkapjuk a híres Halloween karakter nevét.
Én most már félek, hogy a többi leak is igaz. Bár vannak benne csavaros ötletek, de ez most nagyon hasonlít a Scream sorozat első évadára, ahol az előző sorozatgyilkos lánya tér vissza. (Ráadásul itt is van egy féltestvére, Tara Carpenter.)
Billy lánya lesz Sam vagy esetleg egy másik rokona?
Aranyosak :)
Háttérben az nem Stu kérója?
Talán 7 éves voltam és nekem is ez volt az első horrorfilmem. A tévében ment és ébren maradtam megnézni. Valamiért nagyon megfogott a történet és sokat izgultam rajta. Nehezen szereztem be őket aztán dvd-én, de szerencsére minden rész meglett. A Sikoly 4. részét már a moziban volt szerencsém látni. :D
Egy ideig rengeteg horrorfilmet is megnéztem, de mostanában egyre kevésbé van kedvem akármilyen filmet is nézni. Néhány kivétel a már régi kedvenceim és folytatásaik. Ilyen a Sikoly5 is. :)
Azt hiszem azért kellett ennyit várni, mert ugye egyrészt Wes megbetegedett és nem tudták megvalósítani az új Sikoly trilógiát Kevinnel, másrészt elkezdődött a Harvey Weinstein és dimension film balhé a szexuális zaklatások miatt, a Sikoly jogai pedig kérdésesek voltak.
A lényeg, hogy most már jogilag tiszta minden, így ha ez sikeres lesz, akkor szerintem nem kell majd sokat várni a következőre.
Ez a Stu dolog ha jól tudom az eredeti Sikoly 3 forgatókönyv. Az eredetiben Stu még élt volna és börtönben ül és onnan irányít egy Ghostface szektát, akik brutális gyilkosságokat követnek el. Ez volt Kevin és Wes eredeti terve, tehát a Ghostface-szekta, viszont ebben az időben Amerikában tényleg elkezdődött valami hasonló gyilkosságsorozat, így a stúdió vétózta a forgatókönyvet, először Kevin írta át, akkor írta bele Romant és Angelinát (az új Sidney) mint gyilkosakat, később ezt az ötletet is dobták és aztán azzal a Kruger forgatókönyvvel dolgoztak, amiben csak Roman a gyilkos.
De később Kevin ötlete, hogy az "új Sidney" legyen a gyilkos megvalósul Jillel a Sikoly 4-ben.
Bár a stúdió akkor is állítólag nagyon szabotálta a filmet, az a film is egy kicsit másképpen alakult volna, ha nincs a dimension films. Rengeteg jelenetet megváltoztattak vagy kidobattak velük, de szerintem csonkítottak a forgatókönyvön is.
Mivel új trilógiában gondolkodtak, már voltak terveik az 5. és 6. részre, de ezek szerintem már nem fognak megvalósulni. Nyilván megtörténtnek veszik, hiszen karakterek is visszatérnek a 4. filmből, de nem a régi tervek nyomán haladnak.
Ez szerintem érvényes a Stu dologra is, ugyanis Kevin ezt az ötletét megvalósította a Gyilkos hajsza/The Following sorozatában. Nem hiszem, hogy előszedik.
Amúgy a Stu dolog és a Ghostface-szekta nekem is tetszett volna, az egésznek van egy olyan Hannibal Lecter a börtönből manipulál érzete és tényleg vérfrissítés. Ha ez lett volna a 3. rész, akkor valószínű az egyik legjobb horrorsorozatról beszélnénk, ami tényleg szinte hiba nélküli, de sajna nem így történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!