Mi a véleményetek a TV2 Nicsak ki vagyok című álarcos, énekes műsorárol?
Egyébként az RTL-es műsorban is a maszkban van a mikrofon.
másrészt, ez egy büdös nagy koppintás. Mármint én mindössze egy epizódott láttam az álarcos énekesből, és még ennyit sem a TV2-esből, de ennyire nyíptan lopni valamit...
Látok megvan már a véleményed róla, mit vársz? Igazából ha egyetértünk veled örülsz, ha nem akkor pedig úgysem érdekel, mert nem engedsz az igazadból.
Inkább tartottad volna magadban a véleményed, mert ebből a fröcsögésből csak az jön át, hogy megerősítésre vársz. Mert ha megbántalak, ha nem, ez fröcsögés. Engem nem érdekel az Álarcos énekes, így aztán szidni sem fogom veled ellentétben, de nekem nem tetszett. 2x próbáltam megnézni egy-egy részt, de mind a kétszer meguntam, miközben a Nicsak ki vagyokot végignéztem. Kinek, mi tetszik. Nem vagyunk egyformák, nem mindegy?!
Nekem kifejezetten tetszett, hogy élő adás, szerintem sokat dob rajta, plusz az, hogy egy adásban nem 1, hanem 3 ember is felfedi magát az számomra SOKKAL élvezetesebbé teszi a műsort, mert a döntő előtt Judi mind a 6 embert 100%-ig biztosra tudta. Innentől a kezdve, ha Judi vagy egy hozzá hasonló ember lenne az álarcos ének zsűriében, akkor szinte mindenkit kitalálna otthon a követői segítségével. Plusz azt is hozzátenném, (de ez még minsdig totál szubjektív) hogy szerintem az Álarcos énekesben pont a lényeg veszik el. Annyira el vannak torzítva a hangok, hogy szinte képtelenség kitalálni, hogy ki van a maszk mögött és csak az információkra hagyatkoznak, míg SZERINTEM ennek a műsornak az lenne a lényege, hogy a hang alapján találják ki hogy ki az, de mivel ez nehéz, ezért van egy-két segítség. Kicsit mintha felcserélték volna a dolgokat ott.
De még egyszer mondom, engem nem zavar az Álarcos énekes, ha valakinek az tetszik jobban, akkor azt nézi, nekem a másik tetszik jobban úgy, hogy mindkettőnek adtam esélyt, mert tetszett a műsor koncepciója.
Én is rtlen nézem
De azt észrevettétek hogy a jelmezek ugyanazok?
Vagyhat ugyanazt a lémyt akarták megformálni
Tavaly ott volt a panda,meg az oroszlán
Idén kivehető az egér és a tigris
De hiába minden mert az álarcos énekebn sokkal jobban sikerultek :)
Nem ertem a lepontozást
Ugyanazok a maszkok le sem tagadhatjàk..
Tavaly volt meme is a pandárol
Iden meg van egér meg tigris,szerintetek ez nem kopy a jelmezeket értve?
Nem nézed minek vàlaszolsz?
Troll..
5ös
Ennyire zavar nem kötelező nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!