Megnéztem egy pár Katy Perry-s koncertfelvételt. Csak nekem ez a véleményem?
Én nagyon úgy láttam, hogy a színpadon maga show nagyobb, mint hogy Katy Perry énekel. Fények, tánc, csilivili jelmezek... minden van, csak nekem az hiányzik, amit szeretek egy ilyesmiben. Az úgynevezett "naprakészség", vagy hogy lehet ezt nevezni. Hogy úgy is tudsz egy remek előadást tartani, hogy nincsenek a fennt leírt dolgok, csak kimész, énekelsz, és EZZEL teremted a hangulatot. Te magad, és nem a táncosok, nem a mindenféle hang- és fénymérnökök, hanem TE.
Nekem Avril Lavigne a kedvencem, az ő koncertjeinél a természetességet látom. Felveszi az egyéniségéhez passzoló ruhát, kimegy, énekel ugrál hozzá egy sort, és ENNYI. Nekem az sokkal jobban tetszik.
Egyébként amit Katy Perry-nél írtam, azt természetesen nem csak nála látom. Tömérdeknyi ilyen van még (pl.: Taylor Swift-nél is ezt érzékelem).
Kíváncsi vagyok a véleményetekre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!