Hová tűnt több,2010 környékén még igen népszerű énekesnő? Mi lett velük?
Én azt hiszem értem a kérdés valódi mélységét. Valóban jogos a felvetés, ha onnan közelítjük meg, hogy ezek az énekesnők közel sem annyira "sikeresek" most, mint voltak korábban. Nyilván az idézőjel jogos, mert hatalmas gázsikat akasztanak le, kijönnek az újabb korongok, de a 2010 körüli sikerek megkopot fénye ragyog jelenleg. Rihanna évek óta kínlódik, mert slágert egyedül már képtelen összerántani (Jay-Z és Calvin Harris nélkül legalábbis). Nem is tudom mikor volt a legutóbbi nagy slágere, ami valóban jó volt és nem túlhype-olt trágya. Ugyanez a megállapítás igaz Lady Gagára, aki a filmszínészet óta mintha nem találná a dalszerző tollát. Ismétlem magam, sztárnak sztárok, sikeresek, de hol vannak egy Umbrella, Hot'n' Cold, Say it right, Telephone, Bad romance szinthez képest?!
Ezt egyébként lehet a zenei világ átrendeződésében, új stílusok megszületésében kell keresni. A legtöbb énekesnő ugyanis már vagy háttérbe vonult vokálozni, vagy erőlködik, hátha befut egy nagy siker. Szóval a kommentelőknek és a kérdést feltevőnek is igaza van.
A listát simán kibővíthetjük Kylie Minogue, Nelly Furtado, Beyonce nevével is. Énekelnek, zenélnek, milliókért lépnek fel, de közelmúlt dalaiból már nem élnének meg...
Kedves 4. Válaszoló!
Beyoncé adta el 2016-ban a legtöbb lemezt a Lemonade című albumával, ezért nem értek egyet veled abban, hogy nem tudna megélni a mostani zenéiből. Ráadásul a Formation World Tour -on is elég szépen kaszált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!