Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Riválisok (Dare me) sorozatb...

A Riválisok (Dare me) sorozatban Beth is szerelmes Addybe? Mikor várható 2.évad?

Figyelt kérdés

Most végeztem a sorozattal és nagyon érdekes szerintem,viszont Bethen nehezen igazodok ki pl mikor a versenyen azt kérdezte Abbytől ,,miért ő kell neked? Mit tud amit én nem?" aztán az a régi csók jelenet stb de mégis legjobb barátnőnek hívja,pedig féltékenynek tűnik.

Aki nézi a sorozatot azzal tök jó lenne ezt kibeszélni.

2020. okt. 19. 23:22
1 2
 11/13 Kovács Erna válasza:
Hát de már szexeltek előtte nem ? :D ezért is nem értettem... meg mi volt az a nyelvén az a seb? :D homály.... nagyon jó lenne ha folytatnák valahol mert eleg izgi lett a vége :D
2021. febr. 4. 15:40
 12/13 A kérdező kommentje:

Én tudod kit nem értek? A fekete fiút,hogy ő most Addy rokona vagy szerelmes Addybe😂 mert ő mindig ott van a közelben (meg lehet annak a másik csávónak is még lesz szerepe aki folyton figyeli,a telósnál segített neki)

Egyébként előtte úgy nem voltak együtt,kielégítette Beth-et és annyi,és visszafele is akart kapni,de Beth nem akart neki adni,mert csak kihasználták a srácokat és hát igen,megváltozott a játék😬

Nekem a száján lévő sebre az a tippem,h mivel van a nyakán seb,így gondolom ,,fojtogatta" közben,de valamennyire a test védekezhetett és elharapta a saját nyelvét (vagy esetleg a fájdalomtól annak lehet nagyobb az esélye,mert szerintem bármilyen furcsa de Beth még úgy szűz volt xd).

Egyik külföldi oldal amúgy lelőtte a könyv végét,és ha folytatják,remélem nem úgy akkor,hanem valami más sztorival:D

2021. febr. 4. 17:29
 13/13 anonim ***** válasza:

uh én ma fejeztem be de látva hogy a kérdés is 2020as meg friss cikk sincs róla, elég esélytelen pedig

a kutyamegamacska hogy hol fejezték be

ilyet nem csinálunk heló!!!

2022. júl. 31. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!