Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Riválisok (Dare me) sorozatb...

A Riválisok (Dare me) sorozatban Beth is szerelmes Addybe? Mikor várható 2.évad?

Figyelt kérdés

Most végeztem a sorozattal és nagyon érdekes szerintem,viszont Bethen nehezen igazodok ki pl mikor a versenyen azt kérdezte Abbytől ,,miért ő kell neked? Mit tud amit én nem?" aztán az a régi csók jelenet stb de mégis legjobb barátnőnek hívja,pedig féltékenynek tűnik.

Aki nézi a sorozatot azzal tök jó lenne ezt kibeszélni.

2020. okt. 19. 23:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is alig tudok eligazodni de ez a sorozat valahigy jobban megfogott mint barmelyik nem tudom miert de nagyoon izgalmas es nem tudom lesz e 2.evad de en at olvastam hogy toroltek a sorozatoot😭😭
2020. okt. 31. 00:14
 2/13 A kérdező kommentje:

Végre valakii aki még nézi és magyar😭🙏

Én utólag rájöttem,hogy engem azért fogott meg mert 1.rohadt jók a színészek,meg pont ez hogy elgondolkodtató és csattanós sztori,2.meg nekem is voltak ilyesmi ,,jelenetek" az eddigi életemben szóval kötelező a folytatás,folyamatba nézem van-e valami hír.

Egyébként nincs minden veszve,elvileg valamelyik csatorna megakarja venni,mert látnak benne fantáziát,úgy hogy reménykedni kell mielőbb megtörténjen és '21-ben jöjjön🙏 (De csalódtam a Netflixben h nem vállalta át:/)

A videók amiket yt-n összeraktak róluk minden kis részletet,meg a kommentek alapján már tudni,hogy Beth szerelmes Addybe,úgy hogy szerintem ez megnyugtató😂

2020. okt. 31. 00:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

De amugy nem ertem miert nem lett annyira felkapott ez a sorozat mivel rohadt jo es befejeztem 2 nap alatt mar egy hete es meg mindig ezen gondolkodok...es annyira felkeltette az erdeklodesem hogy lehet megrendelem a konyvet is de nagyon orulnek ha folytatnak🥺

Csak ez a virus is elb@sz mindent, minden sorozat kesik az uj evaddal ezt meg mar nagyon unom😒

Remelem lesz folytatasa mert erdemes nagyon jo ez a sorozat leirhatatlan hogy miert kedvelem ennyire 🤷

2020. okt. 31. 08:51
 4/13 A kérdező kommentje:

Najooo ugyaneeez,én is 2 nap alatt kivégeztem mert nem bírtam leállni vele,és én is leképernyőfotóztam már a könyvet és gondolkodom megrendeljem-e (én aki nem olvas könyveket xd).

Olvastam olyat h az útolsó részt 400 ezren nézték meg (ez volt 6 hónapja),ami ,,csak"-nak számít,de én sem hiszem el,hogy ne lenne felkapott.. de örülök,ha valakik látnak benne folytatást,mert az bőven van,és idegesítő hogy ez is egy lezáratlan sorozat tele kérdéssel. Ha milliárdos lennék fixen megvenném h legyen folytatva.

Annyira őszintén és valóságosan mutatja be az érzelmeket egy tini életében,meg maga az egész olyan valós,hogy ezzel szembesülni,és ez pont olyan hogy pont elég,nem túlzás mint az Eufória (szeretem azt is,de inkább egy drogos életét mutatja mint egy átlag sérült tinit). Bezzeg az ilyen Riverdale meg kitudja mi azok mennek,pedig tökre kitalált és részemről unalmas már a 3.évadtól,és semmi komoly tanulságot vagy bármit nem tapasztalok.

Úgy hogy ez a bosszantó,hogy ez is így el lett vágva,de még ugye nem biztos,legyen aki megveszi🙏

Te legalább olyan sorozatot fogsz ki aminek késik az új évada,én olyanokat aminek nem is lesz😂😂

2020. okt. 31. 12:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

En oszinten elkezdtem googlen olvasni a konyvet de nincs fent teljesen sajnos es soha nem fogok kezembe egy konyvet se inkabb sorozat sot folyamatosan sorozatokat nezek de ez nagyon szomoru hogy ha nem folytassak mert imádom egyszeruen es annyira kiszamithatatlan az utolso resz kozbe sztem nem is pilligtattam annyira imadoom es nem unalmas nem lehetett abba hagyni.

A riverdalet nagyon szerettem de az utolso evadot en mar ugy neztem hogy nah megnézem hogy ne hagyjam félbe...

Nyugi en is jartam mar ugy hogy a foszereplolt lelovik vagy eltunik vagy valami oriasi esemeny lesz erre meg olvasom az interneten,,a sorozatot törölték mert..."én meg csak,🙂😭😭

2020. nov. 3. 15:18
 6/13 A kérdező kommentje:

Az útolsó részben már teljesen összetört az én szívem is a vitánál meg a legvégén,ahogy szerintem mindkét lányé,de főleg Bethé😂 ha meg nem lesz esetleg 2.évad,akkor végleg összetörik😂😭

Ismerőős,én is próbálkoztam úgy már sorozatot nézni,de nem tudtam:( így járt nálam a 13 okom volt is sajnos.

Najóó😪😪 kivágnám az ilyen pénzelőket akik nem képesek tovább pénzt adni mert épp 1 dollárral kevesebb lett a bevétel és ezért legyen elintézve egyszerűen a főszereplő,lezárva a sorozat és mindenki menjen a dolgára..az ilyennek szíve sincs😂

2020. nov. 3. 16:58
 7/13 dagobertmiccsip válasza:
100%
A kérdésedre a válasz. Igen Beth szerelmes Addybe. Addy viszont belezúg Colettebe. A versenyes jelenet. Amikor Beth azt mondja hogy "mit tud amit én nem" akkor pontosan arra célzott hogy szereti Addyt viszont Addy Colettet szereti. Kicsit zavaros a sorozat de nagyon jó. Nem ilyen befejezést érdemelt szóval én is remélem lesz legalább még 1 évada.
2020. dec. 18. 13:28
 8/13 A kérdező kommentje:

Szerintem látjuk még viszont,mert amit megírt egy hírportál,abban elvileg ez egy esély a sorozatnak (ez a netflixes decemberi téma😊). Tényleg zavaros,de 2.szorra is érdemes megnézni,akkor egyszerűbb megérteni,mivel szerintem elsőre is olyan intenzív,hogy nehezen vesz észre az ember dolgokat.

Egyébként köszönöm a választ!😌 Jól gondoltam utána,főleg az az elgondolkodtató,mikor mondta ott,hogy ,,az én hibám hogy túl naív voltam" ,hogy mivel nem tudjuk a múlt jeleneteit,ezért ott lehetett valami ígéret (meg alapból azt a Riri által említett sztorit se tudjuk). Nagyon jó folytatást ki tudnának hozni:központban az emberi kapcsolatok változásával,mert ki tudja most Addy kihez fordulna,így hogy mindkét embert eldobta.

2020. dec. 18. 17:19
 9/13 Kovács Erna válasza:
Sziasztok :) én tegnap végeztem a sorozattal... remélem nem így lesz vége és folytatni fogják hamarosan... viszont az lenne a kérdésem, hogy Beth és Kurk között végülis mi törént? nem igazán értem :D
2021. febr. 4. 13:32
 10/13 A kérdező kommentje:

Sziaa!:) Hát a Netflix sajnos lemondta eddig legalábbis én azt olvastam,de valamelyik csak megveszi hamar. Egyébként érdekes mert olyat olvastam,hogy amiatt mondta le,mert hogy nincs a 2.évadnak forgatókönyve, és még a folytatást is meg kéne írnia at írónak,mondom tök jó ha ez az író hibája lesz😂

Kurk valószínű megerőszakolta Bethet,szerinrem azért nem mutatták be,mert hogy Beth nem volt észnél😬 Én azt nem értem miért tette magát Beth neki,ha neki Addy kell..de lehet bosszúból,viszont Addy meg nem látszott féltékenynek.

2021. febr. 4. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!