Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Terminator filmekben miért...

Terminator filmekben miért van ez a hatalmas logikátlanság szinte mindbe?

Figyelt kérdés
Nosztalgiáztam meg bepótoltam az új filmeket, és főleg az újabbakban van rengeteg olyan jelenet, hogy a gép megfog valakit, aztán elhajítja... ebben mi a logika? Ha olyan szuperokos akkor ha már egyszer megfogta miért nem töri ki a nyakát vagy bármi ahelyett, hogy eldobja magától?

2020. okt. 16. 02:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10

De a második részben ha jól emlékszem azt mondja vannak anatómiai ismeretei.Tehát ismeri az emberi test gyenge pontjait.Mondjuk ahhoz,hogy kitépje valakinek a gigáját nem is kell különösebben bonyolult közelharci technika.Meg ököllel is tud ütni.Az első részben pl.puszta kézzel csinálja ki a punkot.

2020. okt. 16. 20:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ennyire reális lenne, pont a Terminátoroknak nem lenne esélye. Most komolyan, odamegyek egy tankkal, rakétavetővel, ak47-essel. Egy ilyen acélembert ripityára lőnék és robbantanék egyedül :D
2020. okt. 16. 22:24
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát épp ez bennük a lényeg, hogy alapvetően a kézifegyverek nem képesek kárt okozni bennük, rakétavető meg csak ha olyan helyen kapja el, de alapvetően azt is van esélyük kibírni. Ha jól rémlik valahol említik is, hogy titán alapú " hiperacél " karosszéria, a későbbiek meg koltánból készülnek ami még ellenállóbb.
2020. okt. 16. 22:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem annyira mozgékony hogy megöljön valakit fegyver nélkül?

Első rész.. 3 punkból az elején kettőt kinyír pár mozdulattal. az nincs meg?

Az egyetlen rész aminek nagyjábóli valóságalapja van az az első.

Abba is bele lehet kötni, de a többibe pláne.

De amúgy pár válasz a fenti kérdésre. amikor a rendőrautóval 75MpH-val odavágódik, azért lép meg mert akkorát kap hogy szétesik a látása, és az elektronikai rendszereinek javarésze leáll. És mivel érkezik a felfegyverzett hatóság inkább próbál feltűnésmentesen meglépni, lévén beszivárgóegység, nem pedig rohambrigád.

Ez a dobáljuk a célpontot marhaság meg kb ócska filmes blődli persze.. 200 kilós gépek röpködnek mint a pindúrpandúrok, és hajigálják egymást. fizika meg mutatóba sem.

Második részben is van baki. Amikor megfagy a T1000, nem meglőni kéne, hanem megfogni és bevágni a kohóba fagyottan. PONT VÉGE FŐCÍM :D

2020. okt. 16. 23:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon olcsó megoldás. Főleg a 4. részben volt nagyon idegesítő, hogy dobálja John-t jobbra-balra, amikor egy másodperc alatt kinyírhatná.

Egyszerűen túl gyengék vagyunk, ezért valamit ki kellett találni, hogy legyen idő kitalálni bunyó közben, hogy kell kinyírni az ellenfelet.

Én kitaláltam volna valami spéci töltényt, amit ha belelősz a Terminátorba megtapad rajta és fölrobban, ami miatt megzavarja az elektronikáját, és pontatlan lesz pl. mellényúl tárgyaknak stb.

Ez se egy szuper ötlet, de jobban néz ki mint, hogy röpülni tanítják az embereket a robotok.

nov. 11. 20:58
 16/18 anonim ***** válasza:

#15 az első óta kb mind logikátlan marhaság. :D

Amúgy nem kell hozzá nagyon durva csúzli.. szerintem egy 20mm-es ágyú is simán okoz maradandó károsodást a fémvázban.. a fizika szerint.. persze a 3. rész óta nem számít a fizika mint tudjuk.

nov. 11. 21:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Igazad van, de szerintem ha realisztikusan néznénk, simán elhajolna a lövedék elől. Persze ha becsalod egy zárt helyre és ott kitömöd jó pár társaddal közösen, akkor le lehet szerelni őket.
nov. 11. 21:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem hajolna. nem olyan gyors. kb annyira gyors mint egy ember.
nov. 11. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!