Filmekben titeket nem idegesítenek a logikátlanságok? Most is ki kellett kapcsolnom egyet emiatt, mert megőrültem
..hogy mennyire nincs értelme
Elkezdtem nézni a 2001-es majmok bolygója c. filmet, és az idegesített elsősorban, hogy angolul beszéltek benne, továbbá, eltelt néhány száz év 2500 körül lehetett vagy akármikor, és mi az, hogy a majmok felemelkedtek az emberek meg visszamentek..Egyébként is ha ez egy másik bolygó akkor miért ugyanaz a nyelv benne?
Miért fejlődött ki itt is ugyanolyan kinézetű emberi élet mint a földön...
és még 1000 féle kérdés, de nem csak erről a filmről van szó..
Még ha esetleg jó film is lenne, akkor is ki kell kapcsolnom, mert egyszerűen annyira logikátlan, hogy az valami elképesztő..de pl a Star Wars nem ilyen, ott nincs benne ennyi logikátlanság, különböző nyelv, különböző idő, jövőbe játszódik blabla..egyedül az fura nekem, hogy minden egyes bolygón egyféle időjárás van..
Engem inkább az olyan dolgok idegesítenek, mint pl.:
Horror filmben vmi természetfeletti erővel rendelkező lény (szellem vagy akármi más) megjelenik és elkezdi ölni őket, erre a szereplők külön válnak,h utánajárjanak a dolgoknak, plusz sokszor meg sem próbálnak elmenekülni az adott helyről.
Vagy ha egy filmben valakit megakarnak ölni,de nem lövik fejbe, pl. a Keresztapa filmben többször elmondják Mikenak,h kettőt lőjjön a fejbe h biztosra menjen. Ezzel szemben az ellenségeik Vito testét kezdik el lőni, aki tőlük kb. 3 méterre áll...és mégis túléli.
Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!