Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Titeket nem idegesítenek az...

Titeket nem idegesítenek az olyanok, akik azért nem néznek meg egy filmet, mert nincsen leszinkronizálva?

Figyelt kérdés
Ajánlottam egy pár új jó filmet barátaimnak, és azt mondták nem nézik meg mert feliratos.. Aztán mondtam h akkor nézzenek filmet az RTL-en.. Engem ez annyira fel tud idegesíteni, hiszen sokkal jobb eredeti nyelven nézni a filmeket. Én még ami le van szinkronizálva azt is feliratosan nézem. Ti hogy vagytok ezzel?:D

2012. szept. 3. 00:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Sokszor nem látni jól a feliratokat, ezért fárasztó.

De amelyiket úgy ismertem meg, azt nem tudom megszeretni szinkronnal.

2012. szept. 3. 01:00
 2/5 anonim ***** válasza:
de :D
2012. szept. 3. 01:25
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Nem idegesítenek. Sok filmben kapkodják a feliratot, és elég nehéz über gyorsan olvasni, és nézni is, fel is fogni. Én sem szeretem, és nem azért mert gyépés vagyok, vagy mert nem tudok olvasni. De ami nagyon érdekel, és reménytelen szinkronosan azt megnézem felirattal.
2012. szept. 3. 09:46
 4/5 anonim ***** válasza:
46%
Nem idegesít csak nem értem...engem nem zavar ha egy film/sorozat feliratos(most is nézek olyan sorozatot)ha jó a felirat miért ne???
2012. szept. 3. 12:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg kell, hogy mondjam, néha idegesít... Én nagyon szeretem a magyar szinkront, a világon az egyik legjobb! Viszont (!) vannak filmek, sorozatok természetesen amiket eredetiben jobb nézni. Engem amúgy az szokott idegesíteni, hogy sokan igazából már csak divatból lefikázzák a magyar szinkron, hogy csak azért is "menőnek" nézzenek ki.
2012. szept. 4. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!