Behódolnátok Daenerysnek?
Milyen behódolás? Behódolni csak az tud, akinek valamilyen hatalma van, lord, lady, uralkodó vagy valamilyen egyéb vezető. Egyszerű ember nem tud csak úgy a feljebbvalója nélkül behódolni senkinek sem, mert azt árulásnak hívják.
Most akkor kitalálhatom, hogy ki vagyok? Pl. akkor én is egy sárkányúr vagyok, a családomban mindenki sárkánylovas. Az anyám, nagyanyám, nagynéném, feleségem, fiaim, lányaim, én, mind sárkánylovasok vagyunk, kifejlett sárkányokkal. Nem hódolunk be, legalább tíz ember által irányított sárkányunk van, szemben Dany három sárkányával, amelyek közül csak az egyiknek van lovasa. Simán bedaráljuk őt.
Ha pedig nincs esélyem ellene, de nem ellenséges, akkor nincs értelme ellenkezni vele.
Ha netalán ellenséges szándékai vannak, akkor is elfogadom, majd ha nagyon zavar elintézem máshogy. Az árulásnak nincs értelme, ha nem biztos a siker. Főleg olyan tényező mellett, mint a sárkányok. A hatalmat el lehet ragadni tőle békésebb módon is, csak türelem kell hozzá. Pl. beházasítani valakit a családjába az enyémből, jönnek a közös unokák, őket már egyszerűbb befolyásolni az én családom számára kedvezőbb irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!