Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszene ha 1srác behódolna nektek, istenítene?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 17. 09:28
1/18 anonim válasza:
Persze! Kinek nem tetszene ilyesmi? :)
3/18 anonim válasza:
Nem. Az ilyen fiúcskákat messzire kerülöm.
4/18 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok hercengő, akit ajnározni kell! És azt sem, hogy valaki felsőbbrendűnek tartsa magát, csak azért, mert lóg valami a lába közt!
6/18 A kérdező kommentje:
6-os a kutyad
2019. ápr. 17. 11:12
7/18 anonim válasza:
Látom sokan nem értik az értékrendet, ezért lettem lepontozva azok által, akiknek nem volt még hosszú kapcsolata. Na vajon, miért nem? :D
A párommal egyenrangúnak kell lennem, ahhoz, hogy a kapcsolat működjön. Nem érezheti felsőbbrendűnek magát, mint ahogy én sem, hogy istenítsen. #5 voltam.
8/18 anonim válasza:
Egyébként, ha ez a fétised, biztosan fogsz találni valakit magadnak, hasonló gondolkodással. Lásd, 1-eske.
9/18 anonim válasza:
Szánalmas tartanálak, rád se néznék. Nem kell eltaposni való bogár.
10/18 anonim válasza:
Az ilyen nem srác. Még csak nem is fiú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!