Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik sorozat világában...

Melyik sorozat világában élnétek legszívesebben?

Figyelt kérdés

2020. okt. 9. 12:16
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%

30: Kifogásolható stílus? Azt írtam:

"Tehát át kellene gondolni, mielőtt azt mondjátok, hogy szívesen élnétek ezekben a világokban." Valamint: "Szerintem egyesek félreértik a kérdést. Nem arról van szó, hogy mi a kedvenc sorozatod, vagy hogy melyik karakterekkel találkoznál szívesen. Hanem, hogy melyik sorozat világában élnél, annak minden hátrányát és negatívumát beleszámítva. Ha így nézzük, igencsak leszűkül a lista."

Ha neked ez sértő, akkor nem tudom, hogy reagálnál le egy valódi, prosztó osztást. Akkor érthető lenne a reakciód, ha ilyesmit írtam volna:

"Gondolkodjatok már, bakker! Ti ilyen sorozatok világában akartok élni? Talán meguntátok az életeket? Vagy komplett hülyék vagytok?"

2020. okt. 15. 19:30
 32/39 anonim ***** válasza:

#31: Nem sértőt mondtam, hanem kifogásolhatót. A kettő nem ugyanaz. Ráadásul a kérdést nem kell vérkomolyan venni, ahogy te tetted.

Már egyszer írtam a fogalmazás pontosságáról, most megemlítem újra. Ha azzal kezdted volna, amit a 21-es válaszodban írtál (logika és realitás), majd kifejted a negatívumokat a sorozatokkal kapcsolatban, akkor még azt mondom, hogy oké, jogos a felvetés. Ehelyett nekiestél a válaszadóknak a romlottság, betegségek és gyilkosságok stb. érveivel, meg hogy szeretnénk e, ha lepusztulna a Föld. Plusz, az "át kellene gondolni..." mondatoddal azt üzented, hogy mindenki hülye, aki ezeket választaná, mert már máshol is feltettek egy hasonló kérdést, ahol hasonló válaszokat adtak.

És hidd el, ha ez "egy valódi, prosztó osztás" lett volna, olyan stílusban is küldtelek volna el melegebb éghajlatra. És még hozzátenném, hogy várom a választ arra a kérdésemre, hogy kiforgatom a szavaidat.

2020. okt. 15. 20:04
 33/39 anonim ***** válasza:
0%

32: Még most is kiforgatod. Senkinek nem estem neki, senkit nem kritizáltam vagy minősítettem, hanem leírtam, hogy miért nem tartom logikusnak, hogy bárki is ezen sorozatok világában akarjon élni.

Tehát a 21-es válaszom oké? Mégis le lett pontozva az is.

2020. okt. 15. 20:17
 34/39 anonim ***** válasza:
Már említettem a megfogalmazást, nekem úgy jött le az írásod, de ha én értettem ennyire félre, elnézést. A pontozás pedig szabadon választott. Kérdezd a többieket.
2020. okt. 15. 20:37
 35/39 A kérdező kommentje:
Szerintem butaság egy ilyen témán veszekedni.
2020. okt. 15. 21:40
 36/39 anonim ***** válasza:
na írok még kettőt akkor, ebbe már nehéz belekötni helyszín miatt: Gilmore girls, Packed to the Rafters
2020. okt. 16. 03:39
 37/39 anonim ***** válasza:
H2o, harry potter, percy jackson
2020. okt. 25. 13:50
 38/39 anonim ***** válasza:
Pom-pom meséi
2020. nov. 8. 20:21
 39/39 anonim ***** válasza:

Csernobil...Ja hogy abban élek?

Nem baj.

2020. nov. 9. 06:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!