Melyik sorozat világában élnétek legszívesebben?
Jóbarátok.
Nagyon szeretem a 90-es (amerikai) évek hangulatát. Szerintem jobb volt mint most, habár én akkor gyerek voltam. De nagyon tetszik hogy nincs mindenkinek"ájfon" csak otthoni vezetékes. Hogy esténként a barátaiddal nem telefont nyomkodtok hanem társasoztok, beszélgettek. Hogy nyugodtan leszólíthatod az embereket az utcán/kérhetsz randit, és nem furán néznek rád. És még tudnám sorolni...
Bárhogy is gondolkodok, egyszerűen nem találok. Filmsorozat is lehet? Talán a Star Wars univerumát tudom mondani, de az sem mindegy, melyik bolygón, talán olyanon, ahol rendesen ki van épülve a civilizáció, vannak városok, a mi világunkban is jellemző kikapcsolódási lehetőségekkel. A Tatuintól például távol tartanám magamat, az kábé olyan, mint itt egy rosszhírű városrész, késdobáló kocsmákkal. :O Ja, az még fontos volna, hogy legyen velem az Erő! :)
Szoktam olvasni olyat, hogy valaki szívesen élne a Gyűrűk ura vagy a Trónok harca világában. Nos, ha a Gyűrűk urát nézzük: Oké, igaz barátságok születnek, a jók összefognak, hogy legyőzzék a gonoszokat, ez tény. Meg ugye mágia is létezik. De ezeket leszámítva, szerintem abban a világban minden olyan rossz megvan, ami a mi középkorunkat jellemezte. Betegségek, fertőzések, romlott ételek, és miegymás. Ha a Trónok harcát nézzük, utóbbi dolgok nyilván ott is megvannak. És eléggé burjánzik a romlottság, bármikor bárki hátba támadhatja a másikat, a legjobb barátodból is az ellenséged lehet. Ha pedig bosszút kell állni valakin, vagy meg kell kínozni, nem válogatnak a módszerekben. És ezt nem is büntetik kellőképpen, nem létezik rendőrség vagy ilyesmi, az uralkodók önhatalmúlag ítéletet hozhatnak, tulajdonképpen ott az önbíráskodás teljesen legális. Tehát át kellene gondolni, mielőtt azt mondjátok, hogy szívesen élnétek ezekben a világokban.
14: Ha a Harmadik műszak világában akarsz élni, menj rendőrnek, mentősnek vagy tűzoltónak! :) De valószínű csalódni fogsz. Miért szeretnél a 100 világában élni? Tényleg örülnél, ha ez történne a Földdel?
Szerintem egyesek félreértik a kérdést. Nem arról van szó, hogy mi a kedvenc sorozatod, vagy hogy melyik karakterekkel találkoznál szívesen. Hanem, hogy melyik sorozat világában élnél, annak minden hátrányát és negatívumát beleszámítva. Ha így nézzük, igencsak leszűkül a lista.
En vmelyik marvel vagy dc sorozatban. Felteve, ha nekem is lenne vmilyen szupererom. Vagy szuperero nelkul, de megmenthessem a vilagot.
Vagy vmelyik vampiros, verfarkasos sorozat vilagaban. Vagy vampirkent vagy emberkent, de vampir pasim lenne.Pl a Buffy. En tok szivesen lennek egy olyan karakter, mint Buffy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!