Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik sorozat világában...

Melyik sorozat világában élnétek legszívesebben?

Figyelt kérdés

2020. okt. 9. 12:16
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
29%
De le lett pontozta a 15-ösöm! Holott én csak logikusan és reálisan közelítem meg a dolgokat.
2020. okt. 15. 03:10
 22/39 anonim ***** válasza:
81%

#21: Igen, ezért lettél lepontozva. Mert nem az volt a kérdés, hogy milyennek nem szeretnénk látni a Földet, vagy hogy milyen rossz vonzata is van némelyik sorozatnak (pl: Gyűrűk ura nálad egyenlő a sötét középkorral meg a pestissel, meg hogy a Trónok harcába nincs rendőrség). Az emberek nem ezért néznek sorozatot vagy filmet.

Képzeld, én átgondoltam, amit írtam (2-es válasz), mégpedig azért, mert kíváncsi lennék, meddig tudnám túlélni különböző szituációkban.

Inkább te értettél valamit félre, mert a legtöbben a kérdésre válaszoltak, te pedig lehúztál mindenkit, hogy hogy lehetünk ilyen mocskok, hogy szeretnénk, ha a Föld lepusztulna.

2020. okt. 15. 11:12
 23/39 anonim ***** válasza:
18%
22: Öcsém, a szavaimat ne forgasd már ki! Hol írtam én olyat, hogy itt mindenki mocsok? Egy kommentre reagáltam, ott is csak kérdeztem, hogy az illető szeretne-e egy lepusztult Földön élni. Az egy dolog, hogy az emberek nem ezért néznek sorozatot, de az tény, hogy az ilyen kérdéseknél nem gondolják alaposan át választ, mert kapásból arra asszociálnak, hogy kedvenc karakterekkel találkozni meg ilyenek. A sorozatjunkie-n is volt már feltéve régen hasonló kérdés, hogy melyik tévés karakter lennél szívesen, ott is ki lett emelve, hogy a válasznál az esetleges viszontagságokat is figyelembe kell venni. De például ennek ellenére többen is írták Jack Bauert a 24-ből, holott szerintem senki nem kívánna magának olyan múltat és hátteret. Szerintem azoknak, akik azt állítják, hogy szívesen lennének valami rendszeresen akciózó és életveszélyes helyzetbe kerülő karakter bőrében, a 95%-uk könyörögve kérné magát vissza a jelenlegi életébe, ha ez tényleg megtörténne.
2020. okt. 15. 11:42
 24/39 anonim ***** válasza:
szerintem is jól állt hozzá a kérdéshez, hisz ha egy ilyen kérdésre beírod a döhándredet, ahogy én tettem akk joggal merül fel benne ez a kérdés hisz erről szólt az egész kérdés
2020. okt. 15. 12:08
 25/39 anonim ***** válasza:

#23: Nem forgattam ki a szavaidat, csak a hisztire reagáltam, hogy "de le lett pontozva a válaszom". Egyik sorozat világa sem tökéletes, te meg a nagyrészüket lehúztad, mert csak a rosszat látod bennük. Bocs, hogy vannak olyanok, akik nem a Jóbarátokat és hasonlókat írták, ahol mindenkinek az a legnagyobb gondja, hogy kivel jöjjön össze. Ne vegyél mindenkit egy kalap alá, hogy csak a karakterek miatt írta, amit írt. Én is hozzátettem, hogy valószínűleg nem élvezném az életet, de az is lehet, hogy már az első nap elpatkolnék.

És az 'öcsém' megszólítást hanyagold, nő vagyok.

2020. okt. 15. 13:01
 26/39 anonim ***** válasza:
44%

25: Dehogynem forgattad ki, most is azt csinálod. Hogy mit húztam én le, meg miben látom a rosszat? A Gyűrűk ura az egyik kedvenc film-, a Trónok harca pedig az egyik kedvenc tévésorozatom. Mostmár tényleg állj le a hazudtolással! Kifejtettem, hogy miért nem szeretnék a világukban élni.

"Én is hozzátettem, hogy valószínűleg nem élvezném az életet, de az is lehet, hogy már az első nap elpatkolnék."

Evvel meg eléggé ellentmondasz magadnak. Most akkor hopp vagy kopp?

2020. okt. 15. 14:12
 27/39 anonim ***** válasza:

#26: Nem hazudtoltalak meg, csak a kommentedre reagáltam, ahol kifejted, hogy melyik sorozatban mi a rossz, és hogy mindenkinek át kéne gondolni a válaszát, akik ahhoz hasonlót írtak választottnak.

És mondd, mégis mivel mondok ellent magamnak? A kérdés az volt, melyik sorozat világában élnék szívesen, erre válaszom a poszt-apokaliptikus világok, és kijelentettem (ahogy te kértél mindenkit), hogy abban az adott szituációban valószínűleg nem lennék ennyire lelkes (amire te is felhívtad figyelmünket) vagy már az első napokban elpatkolnék. Ellentmondásnak tűnik, elismerem, de a való élet sem habostorta, azt sem élvezem mindig (ahogy a legtöbb embertársam), így kipróbálnék egy "más világot", annak minden negatívumával együtt.

Mielőtt újra leírod, hogy kiforgatom a szavaid, légy szíves olvasd vissza a 15-ös válaszod. "Kifejtettem, hogy miért nem szeretnék a világukban élni." Nem épp így jött le az írásodból, hanem inkább, hogy miért ne akarjon senki ott élni/azt választani, majd a végére odabiggyeszted a következő mondatod: "Tehát át kellene gondolni, mielőtt azt mondjátok, hogy szívesen élnétek ezekben a világokban."

Csak téged idézlek. Akkor hol itt a kiforgatás? Legközelebb fogalmazz pontosabban.

2020. okt. 15. 17:25
 28/39 anonim ***** válasza:
62%

Csak, hogy értsétek melyik válaszoló vagy, én írtam a Lost világát.

Szeretném megvédeni azt a válaszolót, aki nem érti a többi válaszolót. (Ez így bután hangzik, de értitek)

Értem a másik oldalt is, hogy nem kell belekötni mindenáron mások válaszába, de azért azt tegyük hozzá, hogyha valaki egy posztapokaliptikus sorozatot ír az vagy nagyon elégedetlen az életével és ezért akarna átmenni egy olyan világba SZÍVESEN (mert ez volt a kérdés), hiszen ott más az értékrend, mint jelenleg, ahol influenszerek nyavalyognak, mert kevesen lájkolják őket.

Vagy nem értette a kérdést.

Én pont azért írtam a Lostot, mert annak a világnak (szigetnek) a hátulütői nem olyan vészesek, mint a Walking deadnek vagy épp a Trónok harcának. Én is szeretem a Trónok harcát, imádnám, ha láthatnék sárkányokat meg élőholtakat stb. De hogy SZÍVESEN élnék-e ott, sőt, ott élnék-e a legszívesebben, az kizárt. Mert a kérdés erről szólt. Kíváncsi lennék, de biztos vagyok benne, hogy azonnal visszavágynék ide, ha ott teremnék hirtelen. Hiszen veszélyes. Bárki, bármikor megölhet kb a semmiért is.

De hozzátenném azt is, hogyha ennek ellenére is valaki ott élne a legszívesebben, akkor semmi bajom ezzel, mindenki maga döntse el, csak nyilván fura ezt olvasni. :) Úgyhogy én megértem azt, aki kételkedett a válaszokban, mert nem tűnik átgondolt válaszoknak. :) De, nem belekötni akarok ezzel senkibe sem, csak úgy láttam elbeszéltek egymás mellett. Túl lett reagálva, nincs ebben ennyi.

2020. okt. 15. 18:36
 29/39 anonim ***** válasza:

H2O, Pletykafészek, Soy Luna, Violetta

(A Soy Lunában csak azért élnék, mert szeretnék én is olyan helyen korizni, ahol Lunáék. A Violettában, pedig azért, mert szeretnék olyan suliba járni, ahová Violettáék.)

2020. okt. 15. 18:49
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
#28: Én is úgy érzem, hogy egy cseppet elvetettük a sulykot. Azzal volt problémám, hogy a 15-ös lényegében kritizálta azokat, akik ilyen világot választanának, olyan stílusban, ami szerintem kifogásolható, ráadásul a legtöbb sorozatról össze lehetne szedni jó néhány negatívumot. És itt teszem hozzá, hogy nem vagyok elégedetlen a jelenlegi életemmel és értettem a kérdést is és átgondoltam a válaszom is. Azért írtam azokat a sorozatokat, mert az az élet merőben más lenne, mint a jelenlegi. Veszélyes a mostani életünk is, ha úgy vesszük (gyilkosságok, emberrablás, családon belüli erőszak, munkanélküliség, drogok, széthulló családok, betörés, halálos betegségek...).
2020. okt. 15. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!