Valaki segít értelmezni?
Figyelt kérdés
Nézem a Cobra 11-et, de nem értem az évadok sorrendjeit.
24 évad van, vagy 41? Hogy is van ez?
2020. okt. 8. 15:07
1/7 anonim válasza:
47 évad van az imdbn feltűntetve vagyis hogy az megy most is
2/7 A kérdező kommentje:
A port.hu-n 24 évadot írnak, de máshogy vannak elosztva a részek. Pl.: A 24. évad ott a 41.-nek felel meg. A részekkel vagyok igazán bajban... Hogy azok hogy vannak?
2020. okt. 8. 15:45
3/7 anonim válasza:
Mindegyikben más a részek száma
4/7 anonim válasza:
Németországban egy évben két évadot adtak le , tavasszal az egyik, ősszel a másik. Közte volt egy ilyen nyári szünet féleség. A számozásos kavar emiatt alakult ki, mert valahol egy évadnak kezdték számolni, máshol meg külön évadnak. Imdb, Sorozatbarát stb szerint 46 van, Rtl szerint pl 24(?) vagy ilyesmi...
5/7 anonim válasza:
Igen, németben egy évben két évadot adtak ki, de nálunk ezeket egybevették, és így kereken a fele lett. A magyar számozás szerinti 21. évadtól van egy kis gubanc (nem tudom miért), mert Alex utolsó évadából két epizódot nálunk később mutattak be, és azt már a 21.-hez számolják, plusz Paul német szerinti első két évada után a német harmadik évadát megfelezték, és az elejét még a magyar 21.-hez rakták, de a másik négy epizódját már a 22.-hez. A magyar 22. lényegében csak másfél német évad. Ebből adódik az, hogy Paul utolsó német szerinti évadját (az a 46.) hogy fogják majd a magyarban számozni 25.-nek, mert az csak 10 epizód lenne, ami kevés lenne egy magyar évadba, viszont az majd idétlen lenne (számomra legalábbis), ha a 25. évad egyik fele még Paulról szólna, a másik meg már Victoriáról.
6/7 A kérdező kommentje:
Juj, de bonyolult. :D Nagyon köszönöm a válaszokat!
2020. okt. 14. 23:00
7/7 anonim válasza:
Ez úgy van, hogy minden évben van egy tavaszi évad, és egy őszi évad. Tehát egy naptári (január 1 - december 31. között) évben van 2 évad. És az első évad 1996 tavaszi évad volt, a második pedig 1996 ősszi. Tehát 1996 március - 2019 december között volt összesen 24 teljes év azaz 48 évad. És akkor 2020 tavaszán még a Covid-19 korona vírus kezdetén készült egy fél évadnyi epizod. Így hivatalosan 49 évadot tartanak számon a németek. Sajnos az IMDB is hibásan írta. Ezt a 49 évadot a német RTL-től kapott hivatalos Cobra 11-es e-mail hír levélből tudom. Sajnos viszont a Corona virus miatt bizonytalaná vált a Cobra 11 sorsa. De az utolsó 49. évad mézetségi adatai alapján, nem biztos hogy lesz új évad. Egyrészt a 49. évadadnak volt a leg alacsonyabb a nézetsége. Úgyanis sokan nem nézték jó szemmel hogy Semir női társat kapott. A másik amit már emlitettem a Corona virús miatt amúgy is fel függesztésre került a Cobra 11 forgatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!