Melyik az a népszerűbb film/sorozat ami neked nem tetszett? Miért?
Miután
Számomra annyira semmilyen volt. Tipikusan az a film amire beül minden tinilány, aztán meg olvadoznak. Meg mert megnézzük mert menő. Nyílván annak aki szereti ezt nagyon jó, de egyszerűen nem az én műfajom. Bár láttam már jó romantikus filmet. Nekem ez a legalja volt.
Tomorrow People
Iron Fist - 1 szezont megneztem
The order
Medici
Dr who
Luke Cage
Jessica Jones
The originals
The OA - 1 szezont megneztem
Elsőre ezek jutottak eszembe. Elkezdtem mindet, de nem jott be.
Ja... Meg utalom az osszes sitcom sorozatot.
22-es:Miutant imadom. :-) Az osszes konyvet is kiolvastam.
#23 nagyon örülök hogy megosztottad hogy imádod. Én meg az Iron Fist-et, a Jessica Jones-t meg az Originals-t imádom. És akkor mi van?
Üdv: #21
Na, én egy részt láttam moziban (a középsőt), és borzasztóan idegesítettek a kis hobbitkák :-o
Nagyjából semmire nem emlékszem a filmből, de az megmaradt bennem, hogy a hobbitokat nagyon utáltam.
Harry Potter!
Én nagyon igyekeztem, de tényleg megszeretni. Az első két könyvet is elolvastam, és az ezekről szóló filemeket is megnéztem. Valószínűleg nem én (31F) vagyok a célcsoport. Elég sok fantáziavilágot ismerek már ahhoz, hogy a Harry Potter világa a kezdeti settingen túl ne tudjon lekötni.
Stranger Things
Az első évadot végigszenvedtem, mert bíztam benne, hátha lesz vmi csavar benne, de nem.
Horror és tini romantikus klisék tárháza, sablonos, buta szereplőkkel. És ahogy láttam a következő évadok csak annyit tudnak, hogy egyre nagyobb a szörny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!