Melyik az a népszerűbb film/sorozat ami neked nem tetszett? Miért?
Black Mirror
Csak az első 2 részt tudtam megnézni, idegesített a sok ismétlődő jelenet, ami elméletben nyomatékosítani hivatott, de gyakorlatilag csak a műsoridőt növelte. A kevés párbeszéd nem hullajtott számomra annyi morzsát, hogy a csattanósra tervezett befejezések elérkeztéig levonjam a tanulságot. Mint egy szavak nélkül megírt, vontatott glossza. Szerintem, akinek tetszik, inkább a monumentális díszlet, csiricsáré jelmezek és a groteszk helyzetek ábrázolása miatt nézi.
Tyú a Black Mirror az nálam is az volt, hogy na rá kellene nézni, mert mindenki dicsérte.
Aztán, hát apám ekkora fasságot az Isten nem ba szott:D
Ez a sorozat nagyon értelmiségi akar lenni, de egy full gagyi sorozat proliknak.
Elit
Nekem nem jött be az egész atmoszférája uncsi volt
Trónok harcát is kb 4 évadig néztem aztán abbahagytam untatott
Hmm mi van még...a black mirror,nagy pénz rablás ezeket nem láttam nem is érdekel
A stranger thingsbe belese kezdek időpocsékolás
A szürke ötven hányalata :D Olvastam előtte a könyvet és már akkor is nagyon le voltam nyűgözve, de mikor láttam a filmet, életemben először kinyomtam.
Meg a JoJo anime. Képtelen vagyok megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!