Melyik az a népszerűbb film/sorozat ami neked nem tetszett? Miért?
Csak hogy garantált legyen a lepontozás:
- Csillagok háborúja: Az első trilógiának jó látványvilága volt és értékelendő az univerzumteremtés, de a tartalom 10 éves kor felett már sértően bugyuta.
- A gyűrűk ura: Nem volt rossz, csak túl van hájpolva. Gyerekeknek jó, mint a Harry Potter.
- A sötét lovag-trilógia: Egyszerűen csak unalmas, súlytalanul felvetett kérdésekkel, pedig lehettek volna izgalmasak.
- Eredet: Az első két próbálkozásomnál elaludtam rajta konkrétan (nem viccelek), később sem tudta felkelteni az érdeklődésemet, pedig lehetett volna izgalmas. A Batmannal együtt szépen látszik, hogy Nolan mely célközönség szintjére lőtte be ezeket a filmeket, ami végülis érthető, csak én nem tartozom közéjük.
- Trónok harca: Az nekem nem érdekes, hogy ölik egymást az emberek tíz évadon keresztül.
- Bosszúállók: A végletekig sablonos és egyhangú, bár kétségtelen, hogy patikamérlegen van kiszámítva a humor és akció tökéletes elegye.
Agymenők: borzalmas poénok, borzalmas karakterek. (A nőgyűlöletről már ne is beszéljünk.)
Trónok harca: Nem volt valami izgalmas számomra, Sansa nyigása pedig előhozta a migrénemet.
Na, lehet lepontozni.
Trónok harca - borzalmas
Eredet - bugyuta
Az összes szappanopera (pl Marichuy)
A mi kis falunk
Éjjel-nappal Budapest
Barátok közt
- Mert kímszenvedések...
Vaják - A fantsyt szeretem, meg a sárkányos rész is tetszett, de úgy összbe nem jött be. Kicsit össze-vissza volt számomra. (Leginkább az időugrások miatt)
Trónok harca - Mert számomra feleslegesen vannak olyan bonyodalmak kibontva benne, amik nem érdekeltek. Arról nem is beszélve, hogy nem szeretem ha a végtelenségig húznak egy sorozatot.
Pár Marvel és DC film a sablonosság miatt.
Sorozatokból a Black Mirror. 3 részt néztem meg, de akkora hülyeséget még nem láttam, pedig én is azért kezdtem el mert sokmindenki mondta, hogy jó.
Filmek közül pedig a Joker. Nem azért mert akció filmet vártam, de valami borzasztó unalmas volt. Az a 2 óra szenvedés. Pedig sokfajta filmet megnézek, nem vagyok válogatós, de ezt is a hype miatt néztem meg, de hiba volt.
Breaking bad - unalmas
Westworld - buta
The vampire diaries - buta és fantáziátlan
Star wars - irritáló
Marvel hősfilme - egyet láttam, összeset láttam, tucattermék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!