Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Twilight vs. Vampire Diaries...

Twilight vs. Vampire Diaries vs. True Blood. Melyik a legjobb? MINDENKÉPP OLVASD EL A LEÍRÁST!

Figyelt kérdés

Először is: olyanoktók NEM kérek véleményt, aki csak azt írja, hogy mindhárom szar meg hasonlók...

Továbbá csak olyanok írjanak, akik mind3at nézik/olvassák. Külön írjátok le, hogy könyvben melyik a legjobb, és hogy filmben melyik a legjobb.

2010. aug. 6. 19:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mindenben a Vampire Diaries!
2010. okt. 17. 12:36
 12/14 anonim ***** válasza:

True Blood a legjobb, sorozatot pár nap alatt ledaráltam (2. évadot), könyvet most kezdtem el, nagyon ott van minden :D a karakterek, a sztori, a képi világ ;) Eric valamint Lafayette nagyon nagy arc benne :D Sookie idegesítő az a baj :S:D Jessica pedig olyan szép (L), ha külön sorozatot kapna Hoytal az se lenne gond :D:D

Vámpírnaplókból 5. részt nézem majd ma, hát eddig tetszik, nem egy true blood, de tetszik.

Twilight pedig egy (előre is bocs) kislányoknak való gagyi csillámvámpír sz*r :S:S

18/f

2010. dec. 3. 20:21
 13/14 anonim ***** válasza:

A TRUE BLOOD KÖNYVBEN ÉS FLMBEN IS NAGYON JÓ!

1.TRUE BLOOD

2.VAMPIRE DIARIES

3.TWILIGHT

2012. jan. 13. 19:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Más kategória mind...Könyvben az összes Alkonyatot és True Blood-ot olvastam, Vámpírnaplókat nem.

Könyvben az Alkonyat nagyon jó...első és harmadik rész a kedvenc, filmben a színészek miatt ( Kristen és Robert...) pocsék, meg a csillámvámpír stílus tényleg taszító...

A True Blood könyvben fantasztikus, bár néha már fárasztó... a 11. érsz végére azt sem tudtam ki kivel kavar...de olvasás közben az adott rész nagyszerű:D

Külön dicséret Eric színészének...vagyis hát Ericnek :D Hatalmas karakter, imádni való pasi...10/10...

Filmben valóban kicsit perverz, morbid...de én nagyon szeretem azt is....

Vámpírnaplók pedig...első évadot néztem csak meg, az tetszett, izgalmas, Damon kezet foghat Eric-kel...de ennyi...

Szóval: 1. True Blood

2. Alkonyat

3. Vámpírnaplók

2012. febr. 27. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!