Elveszett jelentés jó film? Érdemes rá időt szánni?
Ha szereted a lassabb filmeket, amikben igazából nem sok történet van (egy egyetemista lány elkíséri a fotográfus férjét Japánba, de mivel a fotós folyton dolgozik, a lány magányosnak érzi magát), akkor tetszeni fog. Inkább a hangulattal operál, de ugyanakkor van is mondanivalója, jó a színészi játék, kellemes humorral, remekül megválasztott és elhelyezett zenékkel. Bill Murraynek jól áll ez a szerep is. Szerintem Sofia Coppola nagyon jól egyensúlyozott a művészi és a populáris film határán.
A "művészfilm-rajongók" sekélyesnek mondják, a blockbusterek kedvelői meg unalmasnak. Nekem a kedvenc 5 filmem egyike. A "Lip my stockings" jelenet meg talán a kedvenc vicces jelenetem az összes filmből.
Inkább dráma, romantikus dráma, mint romantikus film.
Ha szereted az olyan filmetek, ahol nincs 6 másodpercenként egy robbanás vagy egy poén, akkor nézd meg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!