Netflix oldalán biztonságos megadni a kártyadatokat?
Figyelt kérdés
Paypalos fizetés jobb lenne?2020. aug. 21. 08:59
11/14 anonim válasza:
És majd biztos egy kis magyar senkinek az adatai kell akárkinek is :)
12/14 A kérdező kommentje:
De, ha a napi limitet 1.-Ft-ra állítottam mindennél akkor úgyse tudják levenni a pénzem :D ja, de 1.-Ft-ot , utána meg jön az SMS erről és tiltom kártyám.
2020. aug. 21. 17:10
13/14 anonim válasza:
Kedves kérdező azért ennyire nem kell komolyan venni.
Igen történtek esetek mikor infókat szivárogtattaki ki, de nem kell betojni mindentől. Akkor ennyi erővel ne használj egyáltalán internetet mert bármikor lehallgatnak stb.
Van olyan aki fél lásd azt az "értelmesen" megnyilvánuló személyt.
Hidd el hogy semmi értelme félni mindentől.
14/14 anonim válasza:
#7 Szerintem teljesen igazad van nem tudom miért vannak ennyire ellened nagyon sok ilyen eset volt már és ha a kártyáról lopják le a pénzt akkor ott milliókól beszélünk... Ilyenkor azért kéne kicsit tartani és nem minden szar helyre megadni.... Nyilván ilyenkor nem netflix meg steam stb re gondolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!