Mennyire biztonságos a Netflix?
Persze hogy meg kell, hisz előfizetéses alapon működik.
Másrészről több millióan használják világszerte. Ha nem lenne megbízható, már tele lennének vele a hírek.
Biztonságos, de azért vigyázz. Az én fiókomat kb. egy éve feltörte egy azt hiszem ázsiai alak. Megváltoztatta a felhasználónevem és a jelszavam, voltaképp kizárt a saját fiókomból. Erről értesített a Netflix, így azonnal írtam az angol nyelven működő ügyfélszolgálatnak, és úgy egy órán belül sikerült megoldani az ügyet, új email címet és egy sokkal bonyolultabb jelszót rendeltek a fiókom mellé. Az lehetett a baj, hogy az eredeti jelszavam túl rövid volt és más oldalakon is azt használtam, valószínűleg a behatoló így szerezte meg.
Tehát ügyelj arra, hogy egyedi jelszót találj ki, amit semelyik másik internetes fiókodban sem használsz. Így ha más weboldalakról ki is szivárognak az adataid, a Netflix fiókod attól még biztonságban marad.
Mennyire biztos a kártya, amelyiknek az adatait meg akarod adni?
Remélem fel sem merült benned, hogy a fizetési számlád fő kártyájáttedd be bármilyen online rendszer mögé. Egy limitált, akár virtuális kártya a legjobb erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!