Ncore bankkártyás fizetés biztonságos?
Ne hallgass az #1esre ha jót akarsz magadnak....
Fizess bátran bankkártyával. Az nCore üzemeltető NEM kapják meg a bankkártya adataidat, mivel a Stripe payment gatewayen (Ugyanolyan, mint mikor bankkártyával fizetsz valahol és az OTP egyik oldalán teheted meg) lehet bankkártyával fizetni.
Az nCore link egy Facebook posztra dob, majd onnan egy oldalra ahonnan elérhető a kártyás fizetés a Stripeon keresztül. Azzal ne foglalkozz, hogy half yeart írnak, az csak elírás és ezt a kommentekben is többen megerősítették.
#1esnek meg ajánlom, hogy kicsit nézzen utánna a dolgoknak mielőtt legközelebb is elkezd itt fröcsögni....
Már miért kapnák meg a számlaszámodat.... Kezdjük ott, hogy a Stripe nem is kéri a számlaszámot....
Mellesleg.... Ha valaha is lekapcsolják az nCoret, az átlag felhasználókra magasról szarbak fognak. Persze tegyük fel, minden egyes rohadt felhasználóhoz becsengetnek, ehhez mi a jó fa**nak kéne nekik a felhasználók adatai? Ott vannak az IP címek, nekik az bőven elég. Szóval mivel a pénzt ellopni nem tudják róla, így semmi értelme nem használni egy biztonságos fizetési oldalon.
Miért kapnák meg a bankszámla számot? Mégis milyen bizonylatot kapnak az átutalásról? Hol élsz te? Látszik, közöd sincs a bankközi, illetve utalásos pénzforgalomhoz. Ha figyelmen kívül hagyjuk az adójogszabályokat, amik pontosan lefektetik azt, hogy milyen adatokat kap meg a fogadó fél az adózáshoz szükségesen, illetve a két éve elfogadott terroristaellenes törvény pénzutalásra vonatkozó pontjait, még akkor is ott van az az egyszerű lépés miszerint milyen módon azonosítod a fizető felet, ha nincsenek megfelelő adataid róla? Kifejtenéd ezt nekem? Látszik szakértő vagy a témában, igaz én csak pár évig voltam az erste-nél, de te jobban értesz hozzá.
A kérdezőnek pedig sok szerencsét ahhoz, hogy saját kártyával és bankszámláról fizet egy illegális oldalra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!