Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet a címe ennek a filmnek?

Mi lehet a címe ennek a filmnek?

Figyelt kérdés
Rég láttam, nem is vagyok biztos benne ,hogy mostanság tetszene de furdal a kíváncsiság, így remélem valaki felismeri. Szóval a lényeg: Fantasy film amiben volt egy csatajelenet amint az ellenség, talán orkok, de a gonosz sereg támad éppen és ami megmaradt ,hogy a jóknak segitenek ilyen tündékre emlékeztető nép aki a fákról indák irányításával csúsznak legele és támadják a gonosz sereget és ami még fontos ,hogy a gomoszok csak az indákat látjál az elfek láthatatlanok számukra.

2020. aug. 20. 20:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Amit elfelejtettem a csata úgy indul ,hogy a gonoszok épp vonulnak be az erdőbe ahol a számukra láthatatlan elfek rajtuk ütnek; ami még fontos a háttérben látszik egy erőd vagy város, hogy a joké e vagy a gonoszok bázisa azt nem tudom.
2020. aug. 20. 20:41
 2/6 A kérdező kommentje:

Lenne egy másik is hátha felismeri valaki.

Amire emlékszem belőle, volt egy srác a mi világunkban aki átkerül egy másik dimenzióba ami ilyen ázsiai fantasy környezet, van benne egy gonosz uralkodó akit le kell gyözzenek, ezen felül van benne azthiszem boszorkány és sok más fantasy elem is. Ha valaki felismeri ezt a ketőt nagyon hálás lennék a címükért.

2020. aug. 20. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A második talán a Tiltott királyság.
2020. aug. 20. 21:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Talált, köszi!
2020. aug. 20. 21:20
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Gyűrűk urában volt hasonló jelenet mikor támadták a vonulo elefántos sereget lesböl
2020. aug. 24. 13:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Most komolyan? Tényleg? Azt mondod a Gyűrűk Urás jelenet olyan mint amit én leírtam? Annak a bizonyos jelenetnek amikor is Faramir és az Ithilien-i kószái rajtaütnek az Olifántokkal vonuló Haradi csapaton még csak véletlenül se olyan mint az a jelenet ami én leírtam abból a filmből.
2020. szept. 1. 01:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!