1/21 anonim válasza:
Én mindenkit szeretek :D bár vanyat az első évadban utáltam, most a másodikra már annyira nem
2/21 A kérdező kommentje:
Én Luthert nem szeretem.:D
2020. aug. 14. 12:46
3/21 anonim válasza:
Őket én sem szeretem. Five és Klaus a kedvencem, nagy arcok. :D
4/21 A kérdező kommentje:
Nekem is ők ketten a favorit meg Diego :D
2020. aug. 14. 12:57
5/21 anonim válasza:
nekem is Klaus és Five a kedvencem, most kezdem majd a második évadot, kíváncsi vagyok a karakterfejlődésekre :))
6/21 A kérdező kommentje:
Majd írd meg a végén, ha van kedved mit gondolsz.:)
2020. aug. 14. 13:48
7/21 anonim válasza:
Ha nagyon muszáj választani, akkor talán Diego és Klaus(+Ben), de egyébként mindenkit nagyon szeretek. Még Luthert is :D Pogo talán a sorozatban az egyetlen, akit annyira nem kedvelek, de azért a második évad sokat javított bennem a megítélésén. Nem volt szívem utálni :D
8/21 anonim válasza:
Nekem az abszolút favorite az Ötös (Five) de Diego és Klaus is nagy kedvencem (+Ben)
9/21 anonim válasza:
sziasztok, 5-ös vagyok (mármint az ötös válaszoló, nem Five :P) és most nemrég fejeztem be a második évadot, nagyon tetszett és tökre örülök hogy az egész megmaradt az eredeti hangulatban, Allison történetszála nagyon bejött, meg persze Klaus is alakított :D
már várom a következő évadot :)
10/21 anonim válasza:
En most tartok a 2.szezon 5.resznel. Allison-on kivul mindenkit egyforman szeretek.
Noi szemmel a kedvenc jelenetem, mikor Luther multjat mutatjak a baleset elott, es csupasz felsotesttel setalgat.😁 Tobb ilyen pillanat kene a filmbe. 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!