Nálam ők a top 3:
1. Pogo
2. Number Five
3. Sir Reginald Hargreeves
A zöld kockában lebegő gyerek
Ről tudunk valamit, hogy mi a képessége?
Tudom, hogy a Sparrow akadémia diákjai közül az egyik Luther-re hasonlít és ő lesz a Number 1, bár máshol meg Ben a number 1, a másikat annyira nem értettem, meg persze ott van Ben, meg egy gyerek, aki zöld kockában lebeg. De ez a képesség mit takar? Mit cselekszik az alatt, amíg egy zöld kockában lebeg?
#12 a válaszok alapján nagyon sok mindenkinek Klaus a kedvence nyugi :D
#15 fogalmam sincs, szerintem ez csak a következő évadban fog kiderülni...próbáltam utána nézni de sehol sem írtak semmit arról,hogy ki ő.
De ha esetleg valaki tud valamit erről ne tartsa magában.:D
Nekem Five, számomra egy nagyon relatabel karakter; nekem is eléggé drámakirálynő, meg zűrös családom van, és gyerekként nagyon koravénnek számítottam, ennek hatására pedig egy bizonyos szempontból éretlen, bogaras felnőtt lett belőlem.
FUN FACT: a képregény második részében Five-nak van egy kiskutyája, hát az vmi brilliáns momentum!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!