Film vagy sorozat?
Figyelt kérdés
Melyiket részesítitek előnyben?2020. aug. 11. 00:18
11/24 anonim válasza:
Teljesen hangulatfüggő, nem tudnék választani
12/24 anonim válasza:
Megjött a szexhianyos lepontozo brigad
13/24 anonim válasza:
#12 ez a gyakori egy átlagos kedden.
14/24 anonim válasza:
Valaki amúgy most tényleg bekattant, mert lepontoz mindenhol, mindent. Ennyire ne legyen élete és örömforrása valakinek.
15/24 anonim válasza:
Szerinted egy ember pontoz le mindenkit? Akkor kattints / tappints az értékelésekre.
16/24 anonim válasza:
nem egy, 2-3-4. egy csapat. ugyanazok, mindig.
17/24 anonim válasza:
Nem feltétlen egy, ebbe belekötni basszus...
18/24 anonim válasza:
Inkább sorozatpárti vagyok, filmeket nem is igazán nézek. Nekem az a problémám a filmekkel, hogyha találok egy jó filmet, jó karakterekkel és sztorikkal, akkor az 1,5 óra elég rövid idő. Mármint, mire beleélem magam a sztoriba, addigra lassan vége a filmnek, én pedig még sokáig elnézném. Emiatt részesítem előnyben a sorozatokat. Szeretem azt, hogy egy általam megkedvelt világból többet kapok, nemcsak 1-2 órát.
19/24 anonim válasza:
Én nem tudok választani. Nekem mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!