1fim megnézésénél befolyásol, hogy milyen időszakban nézed?
Persze, hogy van.
Pl a Jokert direkt akkor néztem vissza, amikor magam alatt voltam. Amikor jó passzban vagyok/voltam és nagy kedvem van filmezni, akkor szívesebben állok neki pl filmsorozatoknak. Amiknek legalább 3 részük van.
Leginkább hangulat függő nálam, hogy milyen stílusú filmet nézek.
Engem nem befolyásol, megnézem és kész. Jó vagy rossz a film, azt a külső tényezők nem befolyásolják, csak maga a sztori és a látványvilág!
Viszont fordítva gyakran volt már, hogy a film hatással volt a környezetemre! Például mikor sétálok a városban és esik az eső, gyakran eszembe jut egyik kedvenc vígjátékom (Apád-anyád idejöjjön!, 1998), annak a végén is esős idő van. Illetve mikor egyszer késő este néztem, legelőször láttam egyik kedvenc thrilleremet (Godsend - A teremtés klinikája), másnap délben mentem dolgozni, és akkor is olyan borús idő volt, mint a filmben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!