Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A The Haunting of Hill House...

A The Haunting of Hill House c. sorozattal kapcsolatban megmagyarázná ezt nekem valaki? [SPOILER]

Figyelt kérdés
Szóval amikor kimenekülnek éjszaka a házból az apjukkal a gyerekek és hátrahagyják Oliviát akkor azt mondja Hugh hogy az nem az anyjuk volt, valamint sok videóban/cikkben úgy említik hogy az nem Olivia volt, csak valami ami úgy néz ki. Ezt nem értem. Úgy értelmeztem, hogy a szellemek meggyőzik az anyát, hogy csak úgy védheti meg a gyerekeket, hogy megöli őket, ezért tulajdonképpen megőrjíti a ház a nőt. Először azt hittem egy szellem felvette az anya alakját és ezért mondja, hogy az nem az anyja volt. De a végére kiderült, hogy az volt, csak megőrült. Akkor ezt hogyan kell érteni? Miért ne lenne az anyjuk? Ezért nem is értem, hogy a nőt miért nem vitte el, miért volt vele erőszakos? Ha hátrahagyták volna a házat a nő helyrejött volna, mivel a ház gondozói azt mondták, hogy mióta nem töltenek ott éjszakákat nincs gondjuk. Szóval nekem ez nem teljesen világos. Valamint ugye megmérgezte a kislányt is az erdőből, akkor is azt mondták, hogy az nem ő volt. MIÉRT NE LETT VOLNA Ő? Ti ezt hogy értelmeztétek?
2020. aug. 8. 13:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát hogy már teljesen meg volt szállva, nem az az anya volt akit ők ismertek
2020. aug. 8. 16:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezt nem szó szerint kell értelmezni, hogy “nem ő volt”, testileg ő tett dolgokat, de fejben már nem volt “ott”.

Hétköznapi példával élve, ha egy ember valamiért tartósan bekattan és/vagy megváltozik a személyisége, legyen az egy mentális betegség, alkoholizmus, agyvérzés, agydaganat, demencia vagy akármi miatt, akkor is olyasmi megfogalmazásokat szoktunk használni, hogy “ez már nem ő”, mert az már nem az az egészséges személyiség, akit mi ismertünk, csak egy leépült formája.

Gondolom, a gyerekeknek is ezért mondta, hogy úgy emlékezzenek rá, mint egy szerető anyára, ne úgy, mint ami később lett belőle a ház szellemétől.

+ Ha a szellemek hatottak az agyára, hogy tegyen meg ezt meg azt, akkor az tényleg nem ő volt FEJBEN, hanem a szellemek befolyása alatt állt, tehát nem az anyjuk találta ki, hogy ilyeneket tegyen.

De TESTILEG az anyjuk volt.

2020. okt. 20. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!