Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan hogy megmagyarázhatatlan vonzalmat èreztetek egy ismeretlen ember iránt?
Igen, előfordult már, nem is egyszer, például nyaralás alkalmával is. Viszont soha nem mertem az illetőt megszólítani, mert túlságosan tartottam a reakciójától, hogy mi van, ha neki egyáltalán nem leszek szimpatikus, netalántán még hülyének is néz a közeledésem miatt...
Érdekes dolog ez, főleg, hogy ebben az esetben semmit nem tudunk a másik félről. Engem az adott személy mindig a kisugárzásával és a viselkedésével fogott meg, hogy volt benne valami ellenállhatatlan szerénység és titokzatosság, éreztem, hogy ő más, mint a többség.
Én vagy 3 évig halálosan bele voltam esve egy srácba!:D de kb 2 szór beszéltünk összesen, mivel más évfolyamba is járt meg minden..
Én sajna úgy jártam hogy mivel mindig rajta járt az eszem, de közben nem ismertem személyesen így elkezdtem magamban kialakítani az ő kis személyiségét. És ebbe úgy beleszerelmesestem hogy már szinte elhittem hogy a srác tényleg olyan tutira mint a fejemben...:D
Nekem akkor lett vége az iránta érzett mérhetetlen vonzalmamnak amikor megtetszett egy srác akivel beszélünk is, tényleg ismerem személyesen:)
De még a mai napig nagyot dobban a szivem ha meglátom azt a másik fiút:DD!! Elég furi
Osztálytársam. Attól a másodperctől, hogy először beszélgetni kezdtünk, valami megmagyarázhatatlant éreztem iránta, pedig külsőleg mégcsak nem is tetszett. Azóta voltunk már legjobb(?) barátok, nagyon szerelmesek egymásba, hetek után újra egymásra találók... Igaz, ami igaz, még kevesebb, mint 1 éve megy ez az egész, de közel sincs vége. Jelenleg is újra egymásra találós korszak van, de már nem vagyok biztos abban, hogy jó vége lesz ennek.
Van még néhány évünk együtt és biztos vagyok abban, hogy ő nyomot fog hagyni az egész életemben...
Igen fb-n beszeltunk hivassal is kameran is. Erdekes volt nagyon vonzodtam hozza de eloszor inkabb csak szexualisan nem tudom miert. Vegul szerelmes lettem, o is.
A vege az lett hogy osszejottunk. Azota is egyutt vagyunk (2 es fel eve)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!