Tudnátok emlékezetes jeleneteket mondani az alábbi sorozatokból? (Sex education, riverdale, euphoria)
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon javasolja nekem ezeket a sorozatokat, engem viszont egyik sem érdekel igazán. Viszont a csajjal szeretek beszélgetni ugyh kellene pár emlékezetes jelenet hogy tudjak valamit mondani ha rákérdez. Pl( imádtam amikor ez összejött azzal, meg alig bírom elhinni h ez ezt csinálta)2020. aug. 5. 00:38
1/8 anonim válasza:
De ne hazudj már neki. Nem tudom, hogy pali vagy-e vagy csaj, de ilyet nem illik. Akkor legalább kukants bele, attekergetve végignézed. Én paliként pl a sex educationt ímádom, és én is csak egy csaj miatt kezdtem el nézni. Legalább tegyél velük egy próbát.
2/8 A kérdező kommentje:
Az erkölcs fehérlovagjainak válaszait inkább mellőzném. Ha nem tudsz válaszolni a kérdésre inkább ne is írj semmit.
2020. aug. 5. 08:02
3/8 anonim válasza:
hat pedig tess.. ha enyit nm tudsz megteni a noert akkor meg sem erdemled. az 1nek igaza van. amugy is az a emlekezetes jelenet ami neked tetszet nm masnak
4/8 anonim válasza:
most pontoz le nyugodtan, de nem erdemled meg ha enyi energiat sm vagy kepes belefektetni
5/8 A kérdező kommentje:
Majdnem egy órásak a részek rádásul ilyen érzelgős az egész, kizárt h én ezt végig tudjam nézni. Legyen már valakiben annyi betyárbecsület h segít.
2020. aug. 5. 10:28
7/8 anonim válasza:
Akkor legyen már benned annyi betyárbecsület hogy megmondod a csajnak hogy nem nézed ezeket a sorozatokat. Inkább keress olyat amit mindketten néztek. Most milyen gáz lenne már hogy benyögsz valamit az egyik sorozatból a csaj visszakérdez te meg azt se tudod mi van. Úgyis kibukna előbb utóbb aztán meg az lenne hogy hazudsz egy ilyen kis dologban is. Akkor később mit várjon tőled?
8/8 anonim válasza:
Ne vágd át!
A riverdale sorozat nagyon jó egyébként ha bele kezdenél ingyen fent van a sorozatbaráton az összes rész. Ha valaki meghív ingyenes. Engem is ugy hivtak meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!