Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A film amit keresek egy...

A film amit keresek egy vadászról vagy prémvadászról szól, a fejlődő világ elől menekül tulajdonképpen a főszereplő, indiánokkal is kereskednek benne, az egyik emlékezetes jelenet mikor egy öreg vadász, barátja úgy lövi le a medvét?

Figyelt kérdés
..., hogy hagyja hogy a házáig kergesse az és mikor bemegy akkor bent lelövi, talán azért mert nem bírná haza cipelni vagy valami ilyesmi oka van, már nem emlékszem teljesen, kb 10 éve láttam a filmet magyar szinkronnal az m1-en, lesz egy indián felesége, skalpokat ad indiánoknak akikkel találkoznak és azok számára nehéz lesz ezt az ajándékot felülmúlni, ekkor kapja meg a lányt...kanadában játszódik, valamilyen Peter vagy valamilyen Fonda nevű szereplő játszik benne, tudom hogy létezik egy Peter Fonda nevű színés, és az egész Fonda dinasztia filmjeit megnéztem hogy meik lehet az de képtelen avgyok megtalálni,...válaszokat előre köszönöm!!! :)
2014. jan. 2. 03:56
 1/2 HalkHogen ***** válasza:
2014. jan. 2. 09:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen ez az a film, nagyon köszönöm!!! :)
2014. jan. 4. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!