Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A kereskedelmi tévék miért...

A kereskedelmi tévék miért nem vesznek új sorozatokat és miért nyomják állandóan újra és újra a régieket?

Figyelt kérdés

Vegyük például a Viasat 6-ot

Nekem a Két Pasi meg egy Kicsi tetszett (főleg amíg Charlie Sheen benne volt) de így szó szerint 5-jére már kivülről fújom oda vissza az egészet

Persze megértem én, hogy nincs pénz na de a Két Pasi meg egy Kicsi forgatás vége óta eltelt 5 év ami alatt már sok másik sorozatot leforgattak és leadtak a külföldi csatornák és azokat azért már így 5 év elteltével jutányosabb áron meg lehetne vásárolni

Miért nem vesznek már legalább ezekből a pár éves sorozatokból egy párat, hogy feldobják a csatorna színvonalát és miért kell ugyanazt nézni állandóan?

2020. júl. 29. 19:19
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

20

itt egy csomón regisztrálni kell amire én nem regisztrálok mert csak az email címem akarják ellopni semmi másra nem megy ki a regisztráció

A múltkor is küldött egy csaj két torrentoldalt, hogy ott keressek filmet, regisztrálni az egyikre nem is lehetett csak belépni, a másikra meg hiába regisztráltam soha nem kaptam meg az aktiváló levelet,csak ellopták az email címem

A piratebay régen az egyik legjobb torrent oldal volt ma meg már akkor megfertőzi a gépedet vírussal amikor csak rálépsz az oldalra de még semmit nem is csináltál

Pont a piratebayról került virus miatt kellet leformatálni az egész gépem pár hónapja

Arról nem is beszélve, hogy megpróbáltam letölteni a Red Dead Redemption 2-őt a piratebayről, erre kidobott 3 darabot is és mind a hármat letöltöttem (tartott 2 napig mire egyenként lejött) és mind a három olyan használhatatatlan és vírusos volt, hogy még exe fájl nem és létezett a laza 3 órás telepités után

Emellé egy olyan vírust dobott fel a gépemre ami csak a DOS-t hozta be a Windows 10-helyett indításkor

Szóval így eléggé megszívtam úgyhogy nem torrentezek mostanában már egy jó ideje semmit,örülök ha tudok netezni meg levelezni

Megvan itthon eredetiben a GTA V de az is egy rakás szar, én nemtudom mit vannak úgy elájulva tőle olyan sokan, szerintem dögunalom az egész játék az elejétől a végéig

A GTA IV sokkal jobb volt játékélményileg,én meg inkább vettem volna meg a Battlefield V-öt eredetiben mintsem a GTA V-öt amitől mindenki ájuldozik még mindig, sokkal jobban jártam volna. Csak itt porosodik az asztalon a GTA V a dobozában, könyvalátétnek használom

2020. aug. 2. 04:37
 22/23 anonim ***** válasza:

2 perc alatt csinálsz egy kamu protonmail-es emailt

a játékok lehetnek vírusosak a filmek sorozatok nem

2020. aug. 3. 05:56
 23/23 A kérdező kommentje:

22

Engem a filmek nem nagyon érdekelnek kukába való szemét a nagyrésze, a sorozatok sem érdekelnek mert valami oknál fogva Amerikában azt képzelik, hogy hadarni kell a vígjátékokban, az ember meg egy szót sem ért az egészből mert olyan gyorsan beszélnek

Engem a játékok érdekelnének amik lefoglalnának de azok meg vagy full virusosak vagy egyszerűen használhatatlanok: 50 giga letöltése és 3 órányi telepités után teljesen használhatatlan adatmennyiséget installálok fel Gondolható milyen pofát vágok a dologhoz

2020. aug. 3. 06:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!