A kereskedelmi tévék miért nem vesznek új sorozatokat és miért nyomják állandóan újra és újra a régieket?
Vegyük például a Viasat 6-ot
Nekem a Két Pasi meg egy Kicsi tetszett (főleg amíg Charlie Sheen benne volt) de így szó szerint 5-jére már kivülről fújom oda vissza az egészet
Persze megértem én, hogy nincs pénz na de a Két Pasi meg egy Kicsi forgatás vége óta eltelt 5 év ami alatt már sok másik sorozatot leforgattak és leadtak a külföldi csatornák és azokat azért már így 5 év elteltével jutányosabb áron meg lehetne vásárolni
Miért nem vesznek már legalább ezekből a pár éves sorozatokból egy párat, hogy feldobják a csatorna színvonalát és miért kell ugyanazt nézni állandóan?
* vagy ha van hiba akkor újraforgatják a jelenetet vagy kivágják de a profibb jobb észjárású műsorvezetők azok képesek azonnal lereagálni ha valami hiba csúszik a felvételbe és megpróbálják azonnal korrigálni élőben
Ha megfigyeled Erős Antónia is sokat hibázik a Híradóban a felolvasáskor például de ezt elnézik neki, ő meg felmarkolja a milliókat azért a napi kétszer 30 percért
Persze vannak erős kivételek is mint például amikor Gáspár Győzőt ültetik egy élő műsorba aki még a normál emberi beszédre is alkalmatlan, nemhogy még egy élő műsort vagy egyáltalán akármilyen műsort vezessen de gondolom a cigány lakosságot szórakoztatják vele
13
gilmore girls
Én elég válogatós vagyok, ritka ha megfog egy sorozat és sajnos a kábeltévén sincs sok választási lehetőség, mindig csak ismétlés van minden csatornán
Van egy DVD lejátszóm ami tönkre van menve, venni kéne egy újat aztán megnézném inkább a DVD-jeim, van vagy 100 jobb filmem, aztán jobban menne az idő
A torrenten már vagy hat éve is ilyen rendkivűl rossz kalózfelvételek vannak amik nézhetetlen minőségűek
A mai filmgyártás is gyengélkedik eléggé, nincsenek jó filmek és a jó színészek meg már megöregedtek és nem dolgoznak már
Wow!
Ezt több oldalról lehet cáfolni. 1: technológia fejlődik. 2: 6 éve is ugyan az volt elérhető kalóz változatban, ami digitálisan. 3: Jó film fogalma ha neked annyiban merül ki, hogy 6 évnél legyen régebbi, koscsillió jó film létezik, amit biztos nem láttál még. Mai film ipar fejlődik, bővül és vannak csúcs filmek. Főleg magyar filmek. Ott van neked a Foglyok, csak hogy jó minőségű, mondanivalóval, költői képekkel, érthető és örökké emlékezetes témával (Amerika szetre elég jövőbe mutató, magyaroknál történelmi jelentőségű) foglalkozó filmet láthass.
Az általánosítással az a baj, egy példa romba dönti. Nagyjából minden, amit írsz megcáfolható. Egyetlen dolgogban van valóság, hogy az ember öregszik és nem dolgozik egy idő után, vagy meghal. Ez az élet rendje; ám jó színészek jönnek-mennek.
Én az extratorrentet kedveltem amíg létezett mert mindenféle jó új film volt rajta, hasznos programok és jó használtható új megjelenő játékok de már vagy 6 éve vége az oldalnak teljesen véglegesen
Ez igen nagy baj számomra mert én sokat torrenteztem általában vagy játékot vagy ritkábban filmet töltöttem meg hasznos programokat
Új torrentoldal nincs, ha vannak is csupa virusos mind, egy letöltött nem kis 50 GB méretű játék sem működik (sokszor nincs exe fájl sem), és programok sincsenek
Az extratorrenten először Xvid minőségben lehetett megnézni a filmeket amik megfeleltek mert bár nem voltak a legjobb minőségűek de azért nézhetőek voltak.
Aztán szándékosan rossz minőségű nézhetetlen minőségű filmeket raktak fel a "First Cams" részlegbe.
Teljesen értelmetlen is volt letölteni őket mert szó szerint homályos elmosódott és nézhetetlen minőségben rakták azokat fel, én azóta nem is töltök filmet semmilyen oldalról
17
1
A technológia az valóban fejlődik de a filmgyártóknak azért van annyi eszük, hogy nem rakják fel még premier előtt az új filmeket mert akkor az emberek nem mennének moziba és nem lenne bevétele egyik filmnek se ha le lehetne ingyen is tölteni a legújabb filmeket nézhető minőségben
2
A fenti irásomban olvasható, hogy már 6 évvel ezelőtt is a First Cam részlegben csupa homályos elmosódott végtelenül rossz minőségű filmeket raktak fel, még az Xvid minőségét sem közelítette meg távolról sem, nemhogy digitális minőségről beszéljünk
3
Én nem látok csúcs filmeket, engem a Halálos Iramban 46-ik része nem érdekel és a bennszülött Dwayne Johnsonra se vagyok kiváncsi aki csak a két méteres magasságával és másod harmadosztályú izmait feszegeti 90 percen át. Ezektől a filmektől egy 16 éves gyerek lehet, hogy hasra esik de akinek van izlése az meg se nézi ezeket a filmnek sem nevezhető készítményeket
A magyar filmipar egy katasztrófa, nem is nézek magyar filmeket egyáltalán.
Talán az egyik legnagyobb magyar film ami elnyerte a tetszésem az egyik az a Mephisto (1981) volt a másik meg a Tanú (1969) volt
Egyik sem túl nagy költségvetésű film mégis kiválóak
Nincs pénz Magyarországon jó filmeket forgatni mert igen kevés a költségvetés és ahogy elnézem nagyon ötlet sincs arra vonatkozólag, hogy milyen filmeket is kellene készíteni
Amerikában vannak jó forgatókönyv irók jó rendezők és jó szinészek is,az egyes filmekre szánt költségvetés óriási összegekre rúg, de ezen színészek rendezők nagy része már nem dolgozik mert már kiöregedtek a filmiparból
Én meg ismét mondom, hogy nem vagyok kiváncsi olyan filmekre amik a szemétbe valók és kár is leforgatni őket
Tőlem aztán jöhetnek is meg mehetnek is a színészek nekem van kb 100 dvd-m én azokat szoktam megnézni (feltéve ha van működő DVD lejátszóm mert most az sincs)
A filmvadász pont hu -ról lehetett még jó mindenféle szinkronos filmeket letölteni nézhető minőségben de azt is megszüntették már pár éve úgyhogy nem is tudok más letöltőoldalt ahol magyar szinkronos filmek lennének mert szerintem nincsenek is
Az a baj, hogy nem tudod értelmezni a dolgokat és általánosítasz. A "first cams" azt jelenti, hogy a mozis kalózfelvételek kategóriája, nyilván az lesz a lehető legrosszabb minőségű, cserébe a pretime-ja kiemelkedően alacsony. Viszont ezt te azzal általánosítod, hogy a torrentek innentől kezdve mind ilyenek, holott egy speciális kategóriáról van szó. A BDrip ettől még BDrip marad a maga minőségi elvárásaival együtt, ahogy a többi minőségi forrásból származó is.
A másik rossz általánosítod, hogy amiről nem tudsz az nincs. Csak mert nem vagy fent privát oldalakon ahol elérhető a magyar nyelvű release, azt feltételezed hogy az nem létezik, és emiatt a torrent használhatatlan.
itt egy csomó másik alternatíva
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
vagy pl a torrent eval
és a sorozatokról nem is beszéltél, még soha nem volt akkora választék mint mostanában
a játékoknál az Epic pár hónapja több jó játékot ingyenessé tett, azóta is hetente régebbi de játszható játékokat dob ki én azokat mindig beszebelem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!