Filmek, amiket látnom kell mielőtt meghalok: Melyek ezek?
Amerikai lövöldözős, felrobbantom a világot és lelövök mindenkit egy AK-val, pókemberes-batmanes-hősös-maszlag, romantikus-szerelmeses és a többi baromság nem érdekel.
Olyan filmeket írjatok, amit ha megnézek még másnap elalvás előtt is az jár az agyamban.
(Szerintem ez hasznos lesz másoknak is)
1,Hair (örök kedvenc) :)
2,Rekviem egy álomért
3,Elcserélt életek (ez szerintem egy eléggé sokkoló film és igaztörténet alapján készült)
Hmm hát ez elég tág fogalom és rengeteg film bele tartozna, de vszeg mindenki a maga nemében válaszolja meg, tehát énis: Az én kedvencem ami életem végéig hatással lesz rám és nemtom hányszor láttam azok ezek:
Interjú a vámpírral (Iszonyatosan elvont, magával ragadó szomorú, különleges remekmű! Teletűzdelve sztárokkal!)
A forrás (Gyönyörű és nagyon bonyolult elvont film és már csak a zene miatt érdemes megnézni:)
Halálsoron (Magáért beszél, ZSENIÁLIS ALKOTÁS)
Forest Gump (Szintén-a végén több olyan jelenet is sírós, de ahogy ül a busmegállóban és aztmondja: Jó akkor én majd itt várlak.. és összetett lábal ül és vááár ott az már nagyon betett :)
Amin még elgondolkoztam nagyon és sírtam az egy szinte ismeretlen film de mindenkinek ajánlom:
HA ÖLNI KELL (Faji kérdések, rasszizmus hatalmas alakítások, Samuel L. Jackson ezen is sírtam főleg a végén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!