Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem tudok elszakadni Hannibal...

Nem tudok elszakadni Hannibal és Will kapcsolatától, annyira megfogott és nem enged el. Újra és újra megnézem a sorozatot, youtube videókat nézek róluk, olvasom a fanfictionokat. Miért nincs 4.évad?

Figyelt kérdés

2020. júl. 2. 14:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
2020. júl. 15. 19:55
 22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm!<3333
2020. júl. 16. 06:15
 23/27 anonim ***** válasza:
anno pénz miatt kaszálták el, nem hozott annyit mint amennyit beleköltöttek, de most volt hír nemrég, a készitő mondta hogy van esély 4ik évadra egyik streaming szolgáltatonál, épp folynak a tárgyalások a szinészekkel is
2020. szept. 30. 09:08
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Annyira hianyzik nekem is, imadom en is nagyon.

Amig neztem honapokig almodtam veluk.

Teljesen beleszerelmesedtem a sorozatba, a szereplok viszonyaba, hangulatba, ahhh 😭

2020. nov. 15. 22:16
 25/27 anonim ***** válasza:

Lesz 4.évad ????

Valaki nem tudja, hogy lesz-e 4.évad ?????

Rendes !!! Ennek a folytatása, nem Clarice vagy mi, hanem HANNIBAL !!!!!!!

2021. jan. 10. 23:34
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy elcseszett sz@r.

Ha annyira megfogott és hiányérzeted van és tehetetlen vagy és kötődsz .. Akkor csak nézd meg újra éa újra .. Én vagy 6x végignéztem, kb egy hónap különbségekkel, mire eljutottam odáig, hogy rájöttem, hogy ez egy elcseszett sz@r.

Hannibal szétszívatja Willt, Will mindig megbocsát neki, Hannibal mindenkit lenéz és röhög rajtuk, mindenki más meg egy idióta és mire rájönnek a valós tényelre, Hannibal már 10 lépéssel előttük jár és ugyancsak röhög.

Örülj neki, hogy a végén mindkét elmebeteg agyf@s életének vége lesz és ne akarj folytatást, ezzel együtt mégtöbb szánalmat.

2021. jan. 14. 23:07
 27/27 anonim válasza:
szia kérdező és Hannibal fanatikusok! Tudom, elég régi a kérdés, de meg szeretném kérdezni, hogy ti hol néztétek? Én először kb egy fél éve bukkantam rá, 1 éve vagyok Mikkelsinner. Újra akarom nézni, de nem tudom, hogy hol, mert jobbmintatv-n letörölték és máshol nem találom. az 1. évad 3. részénél vagyok amúgy, mert a videán azok fenn vannak, de pl a 3. nincs. Amúgy én is ugyan úgy vagyok vele, mint te: "Nem tudok elszakadni Hannibal és Will kapcsolatától, annyira megfogott és nem enged el. Youtube videókat nézek róluk, olvasom a fanfictionokat." Egyenlőre nem akarom, hogy elmúljon, mert elmúlt a depresszióm részben emiatt is és sokkal jobban érzem magam, jobbak a jegyeim stb.. Egyébként ugyan ezt a kérdést fel is tettem külön kérdésként, ha beírjátok, h "A Hannibal TV sorozatot hol tudnám megnézni?" akkor remélwm kiadja. #26 Lehet, h te így érzel, de attól még nem kell a hoomie-kat rosszkedvűvé tenni. Attól még, h ezt idexeszted, nm fog változni a véleményünk.
2023. júl. 24. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!