Nem tudok elszakadni Hannibal és Will kapcsolatától, annyira megfogott és nem enged el. Újra és újra megnézem a sorozatot, youtube videókat nézek róluk, olvasom a fanfictionokat. Miért nincs 4.évad?
Annyira hianyzik nekem is, imadom en is nagyon.
Amig neztem honapokig almodtam veluk.
Teljesen beleszerelmesedtem a sorozatba, a szereplok viszonyaba, hangulatba, ahhh 😭
Lesz 4.évad ????
Valaki nem tudja, hogy lesz-e 4.évad ?????
Rendes !!! Ennek a folytatása, nem Clarice vagy mi, hanem HANNIBAL !!!!!!!
Ez egy elcseszett sz@r.
Ha annyira megfogott és hiányérzeted van és tehetetlen vagy és kötődsz .. Akkor csak nézd meg újra éa újra .. Én vagy 6x végignéztem, kb egy hónap különbségekkel, mire eljutottam odáig, hogy rájöttem, hogy ez egy elcseszett sz@r.
Hannibal szétszívatja Willt, Will mindig megbocsát neki, Hannibal mindenkit lenéz és röhög rajtuk, mindenki más meg egy idióta és mire rájönnek a valós tényelre, Hannibal már 10 lépéssel előttük jár és ugyancsak röhög.
Örülj neki, hogy a végén mindkét elmebeteg agyf@s életének vége lesz és ne akarj folytatást, ezzel együtt mégtöbb szánalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!