Nem tudok elszakadni Hannibal és Will kapcsolatától, annyira megfogott és nem enged el. Újra és újra megnézem a sorozatot, youtube videókat nézek róluk, olvasom a fanfictionokat. Miért nincs 4.évad?
Nekem két éve tart, nálad?
Nem folyamatosan, mert közben keresgélek másikakat, de kb az a vége mindig, hogy á ez nem jó, nincs meg benne, amit keresek stb, aztán ugrok vissza Hannibalozni.
Meg sokszor csak bizonyos részeket keresek vissza, azt ismételgetem, ilyenek. Összesen, teljesen végig a 3 évadot tisztán, azt 4x néztem végig, de közben vissza vissza ugrálok, meg átmegyek a youtube-os videókhoz, dalokhoz, amiket írtak róluk.
Ez a kedvencem:
Akkor nem vagyok egyedül az ilyen érzéssel, akkor ez normális, ugye?
És Neked van ötleted, hogy mit kéne tennünk? Hogyan lehetne kierőszakolni egy folytatást? Én 2 éve láttam először, azóta sem ér semmi a közelébe. Most idióta marveleket nézek, a Daredevilt szeretem, de az se olyan. 😒
13-14 mp, annyira imádom azt a nézést ...
https://www.youtube.com/watch?v=PdZDB40IBMg
Amúgy szerintetek mit szólnak Mads és Hugh ezekhez a kreált videókhoz?
Normális vagy, van ízlésed :D ha most a netflixen jól teljesít a sorozat, talán van esélyünk h berendeljék a 4. évadot. Meg kell mutatni h sokan vagyunk mi rajongók, de ez egy nagyon rétegsorozat, sosem lesz trónok harca szintű tábora
Omg mit kellett látnom :O sztem mivel mads és hugh erotikus fanfictiont olvasnak, nem hiszem hogy ez zavarná őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!