Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem tudok elszakadni Hannibal...

Nem tudok elszakadni Hannibal és Will kapcsolatától, annyira megfogott és nem enged el. Újra és újra megnézem a sorozatot, youtube videókat nézek róluk, olvasom a fanfictionokat. Miért nincs 4.évad?

Figyelt kérdés

2020. júl. 2. 14:56
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, hogy mit olvasnak?
2020. júl. 11. 14:33
 12/27 A kérdező kommentje:
Amúgy remélem lesz 4. évad, elképesztő, hogy sok néző 5 év után is reménykedik még, de az író vagy kicsoda is Bryan Fuller is küzd érte.
2020. júl. 11. 14:52
 13/27 anonim ***** válasza:
[link] igeeen
2020. júl. 13. 12:14
 14/27 A kérdező kommentje:

💜💜💜

Annyira nagyon szeretném<33333

2020. júl. 13. 15:32
 15/27 A kérdező kommentje:
De tényleg, honnan tudni, hogy miket néznek/olvasnak a főszereplők?
2020. júl. 13. 15:33
 16/27 anonim ***** válasza:

Interjúkban többször is szóbajöttek a fanficek, fanok által készített shippelős videókra pedig nem egy alkalommal reagált Bryan Fuller twitteren. Valószínűleg Madsékhez is eljutottak, illetve köztudottan ők a legnagyobb shipperek, a harmadik évad végi "csókot" is ők (Mads, ha jól emlékszem) akarták.

https://www.youtube.com/watch?v=PEaYm4Fjjs8&t

Nekem ez egy nagy kedvencem egyébként. :)

2020. júl. 14. 17:48
 17/27 A kérdező kommentje:
Küldenél ilyeneket? És Mads akarta a csókot? Igaziból is, vagy csak a filmben? :D
2020. júl. 14. 18:42
 18/27 anonim ***** válasza:

Megpróbálok majd keresni, bár megmondom őszintén, fogalmam sincs már, hogy hol beszéltek róla. Régen néztem utoljára ilyet :D

Mads akarta, hogy a karaktereik csókolózzanak, azonban az összes Madancy fic ellenére nem gondolnám, hogy ennyire jó barátságot ápolnának. :D Természetesen csak azért, hogy végre kiteljesedjen amit három évadon át építgettek. De mivel túlélték ( https://www.youtube.com/watch?v=1kQ9cEH9l3k), hátha egyszer még megkapjuk. Most nyártól elméletileg felkerül (megint) a Netflixre, hátha utána vevők lennének egy folytatásra is, ha elég nagy sikere van.

2020. júl. 14. 22:10
 19/27 A kérdező kommentje:

Hát remélem is.

Köszi:)

Nem tudom, videók alapján nagggyon jóban vannak, de valószínűleg csak nagyon jó barátok:D De öröm nézni, amikor együtt nevetnek, én azon nevetek, ahogy ők nevetnek:D

https://www.youtube.com/watch?v=2RPktFx6-BI

2020. júl. 15. 07:55
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi elore is, hogy nincs ekezetem, de telefonrol vagyok 😅

Nagyon cukik, igen ☺️ De hat mar regi baratok, meg anno az Artur kiraly forgatasan baratkoztak ossze 15+ eve. Volt benne egy kultikus parbeszeduk, ha esetleg nem lattad a filmet, megkeresem majd neked 🙂 Tokeletesebb szineszeket nem is talalhattak volna. Igazabol Hugh volt az, aki ajanlotta is Madset Hanni szerepere, es hogy ezzel mi milyen jol jartunk. 😄

Viszont Mads szerintem a felesegeert el, mindig meghat ahogy rola beszel, imadnivaloak meg igy tobb mint husz ev utan is, ritka szerencses egy no.

2020. júl. 15. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!