Mi a fő filmforrásotok?
1. Torrent
2. Streaming
3. TV
4. Mozi
5. Videa
Streaming lett az elsődleges. Idén leginkább a MUBI nevű szolgáltatást használom.
Szoktam Blu-ray lemezeket is venni, de angol kiadásokat, egyelőre még nincs sok, de igyekszem folyamatosan bővíteni a gyűjteményem.
YouTube-on és más videómegosztókon is sok filmet nézek, rengeteg alapműnek számító művészfilmet pótoltam ott, ráadásul remek minőségben. Sok más film pedig teljesen legálisan érhető ott el, köztük rengeteg némafilm és amerikai B mozi.
TV, DVD, YouTube/Videa/Indavideó
Netflix, HBO Go, meg hasonlókra nem fizetek elő, feleslegesnek tartom! Ami közvetlenül fent van neten, nézhető minőségben (minimum 360-480p vagy jobb), szinkronosan, és ingyen, letöltés nélkül is közvetlenül indul, annak az elérhetősége főnyeremény! Viszont szeretem, ha a jó filmek megvannak itthon hordozón, szép kis DVD kollekció van a polcomon, gyári tokban, amit még tovább fogok gyarapítani, mert áttekinthető, olcsó, és tutibiztos (nem úgy mint egy felhőtárhely, ahonnét bármikor törölhetik!) Amit pedig látok a tévében, és nagyon megtetszik, azt elhatározom, hogy mindenképp megveszem DVD-n! Moziba nem igazán szoktam járni, 33 évem alatt eddig 9 filmet néztem ott!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!