Beszeretnék jelentkezni sorozatbaráton, de azt írja ki hogy "ki vagy tiltva!". Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Nem csináltam semmit, amiért ki kéne tiltani.2020. jún. 26. 09:27
11/12 anonim válasza:
Csak érdekességképpen: Nekem küldték a meghívót, semmit nem csináltam csak sorozatot néztem. Egy hozzászólást nem írtam, vagy bármit. Egy ip címről ment végig, mert csak itthon használtam oldalt sehol máshol. Mégis tiltottak kb két napja. Nyilván az indoklás felesleges duma, szupportja nincs az oldalnak ahova írhatnék. Úgyhogy óriási csalódás, főleg úgy hogy arra használtam az oldalt amire kitalálták. Kerüljétek inkább.
12/12 anonim válasza:
#11: Próbálj meg esetleg a Facebook oldalukon üzenni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!